Slowjuicer Superdeal, Ook voor in de winter

De Rage van dit moment is de Allernieuwste generatie slowjuicer van Adler. Deze trendy en prijswinnende juicer zal u op meerdere manieren verrassen. Ook helpt de juicer u met een gezonden levensstijl.

Leverbaar in twee trendy kleuren! voor slechts  € 99,99

Slowjuicer
Bestel vandaag nog uw slowjuicer!

Trebs IJsmachine 21138

De Voordelen van een slowjuicer op een rijtje:

  1. Weinig afval,
  2. haalt al het beschikbare sap uit de producten. Dit betekent dat je minder groenten nodig hebt dan andere juicers om één kopje sap te maken (groenten zijn lastig om sap van te maken).
  3. Stil: slowjuicers hoeven niet op 10.000 RPM (rotations per minute) te draaien en 500+ watt te gebruiken zoals sapcentrifuges. Het maakt niet het hele huis wakker voor jouw ontbijtsapje.
  4. Sterk: het slijpen op lage snelheid laat je slowjuicer jarenlang meegaan.
  5. Kan sap maken van groenten zoals spinazie. Sapcentrifuges hebben moeite met dit soort groenten, en als het wel versnippert wordt is dit niet erg goed.
  6. Winnaar van de Award’Power of Vitamins’ LA-Sad, één van de toonaangevende producenten van fruit en vruchten in Europa!

Award slowjuicer Over Adler

Adler is een jong doch sterk merk. Vandaag de dag zijn de Adler producten al in meer dan 100 landen te verkrijgen. Met een centraal magazijn in Nederland als back-up het Europese (hoofd) Magazijn in Duitsland. Dankzij de goede (kleine) organisatie en het uitgekiende distributie netwerk zijn zowel de service als de prijs/kwaliteit verhouding veel beter dan van de bekende merken als Siemens, Phillips en Princess.

De voordelen van vers sap

Als je al aan het kijken bent om een slowjuicer te kopen dan weet je waarschijnlijk al dat ze een breed scala aan voordelen voor je gezondheid opleveren. Als je dit nog niet weet, lees dan verder!

slowjuicer kopen gezond

Voor wie moeite heeft de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit binnen te krijgen, kan vers sap een simpele en smakelijke oplossing zijn. Groenten juices laten je veel groenten combineren zoals boerenkool, wortelen en zelfs gember, en laten het eindproduct (sap) beter smaken dan de groenten op zichzelf! Kortom, als jij of je kinderen bang zijn voor groenten is dit de gemakkelijkste manier om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente binnen te krijgen. Persoonlijk vind ik groenten en fruit ook heerlijk op zichzelf, maar als sap kan ik ze op unieke manieren combineren en krijg je interessant smakende juices. Dat gezegd hebbende, moet je ook niet 100% vertrouwen op enkel sap om de juiste hoeveelheid groenten en fruit binnen te krijgen (hoewel het beter is dan niets). Er blijven kostbare voedingsstoffen zitten in de schil en pulp die achterblijft als je sap maakt. Het eten van volledige vruchten en groenten laten je spijsvertering nog meer profiteren van alle voedingsstoffen uit deze producten.

Juicen is een levenswijze

Op de lange termijn is het maken van sap een manier van leven, en wat een spannende reis is het! Een slowjuicer kopen gaat niet alleen over welk type en wat hij allemaal kan.

juicing met een slowjuicer is een levenswijze

Het drinken van sap heeft ook te maken met een commitment op de lange termijn, en daarom moet je je eigen behoeften begrijpen. Wat wil je precies dat jouw juicer doet? en hoe vaak ga je sap maken? Eens per week? Drie keer per week? Elke dag? 

Het maken van sap is een stimulerend proces. Er wordt gesteld dat juicen uitstekend is om te detoxen, dieëten of organisch te eten in de ochtend. Een slowjuicer helpt door de meeste voedingstoffen uit de producten te halen en zo het sap te voorzien van geweldige smaken, vitaminen en voedingsstoffen.

De naam slowjuicer symboliseert het proces. De juicers maken gebruik van vijzels die vermalen, pureren, en de groenten en fruit als het waren opeten om elk laatste beetje sap eruit te persen en te scheiden van de pulp. Deze juicers zijn langzamer in vergelijking met sapcentrifuges, maar twee keer zo betrouwbaar en efficiënt.

Slowjuicers maken gebruik van een enkele vijzel en kauwen door de vezels waardoor de cellen geleidelijk uit elkaar vallen door spiraalvormige rotatie tegen een vijzel. Ze leveren een grotere hoeveelheid sap op vanwege hun langzame en constante werking. Ze kunnen meer dan een gewone juicer, zoals het maken van dressing, pasta, fruit sorbets, ijs, notenpasta en babyvoedsel. Een goede slowjuicer kan ook tarwegras verwerken.

Gezonde manieren om sap te maken

Veel diëtisten adviseren geen dieet op basis van alleen sap, omdat het geen vezels en proteïne bevat. Met sap alleen zullen we honger blijven hebben en is ons lichaam onvoldaan. Het levert trouwens ook een groter risico op voor het verliezen van spiermassa en botsterkte.

Toch is sap een gezonde manier om gewicht te verliezen als je het integreert in een uitgebalanceerde voeding/dieet strategie, want het lichaam heeft meer nodig dan de voedingsstoffen uit groenten en fruit alleen.

Zorg ervoor dat je de calorieën uit het sap meeneemt in je dieetplan – al je favoriete fruit en groenten bevatten ook calorieën! Gemiddeld bevat 30 milliliter sap zo’n 15 calorieën. Daarnaast bevat het overtollige pulp alle gezonde vezels, en het kan gebruikt worden in soep, rijstgerechten, pastasauzen, brood, enz. Je kunt ook heel veel doen met de gedroogde pulp, maar dat bewaren we voor een andere keer!

Ik hoop van harte dat dit korte overzicht je in de goede richting heeft gestuurd en je een slowjuicer bij ons gaat kopen. En laat juicen een levenswijze worden.

Succes!