Vergelijk niet alleen de aanbieders van de alles in één pakketten, maar ook de vergelijkingssites!

alles in één vergelijker

 

De alles in één vergelijker van Marktconurrent. Ga voor telefoons of een Cloud PABX naar Dairiten en maak optimaal gebruik van uw
Alles in één pakket!

 

Alles-in-een-pakketten

Alles in een vergelijken

Een alles in een pakket is vaak goedkoper dan losse diensten bij verschillende providers. Met een alles in een pakket krijg je zowel internet, digitale tv als vast bellen voor een vaste maandprijs. Een ander voordeel: je krijgt een factuur voor alle diensten en je hebt een aanspreekpunt bij technische problemen. Op Overstappen.nl kun je alles in een vergelijken en dan zie je een top 3 met beste opties voor je persoonlijke situatie. Met alles-in-een-pakketten vergelijken bespaar je veel geld.

Aanbieders alles-in-een-pakketten

Vrijwel alle internetaanbieders bieden een voordeelpakket met internet + bellen + digitale tv, ook wel 3-in-1  of alles-in-een-pakket genoemd. Tegenwoordig bieden sommige triple-play-aanbieders zelfs 4-in-1-pakketten aan, met mobiele telefonie. Met de alles in één vergelijker van Marktconcurrent bent u altijd voordelig uit.

Ervaringen

Met mijn huidige pakket betaal ik € 60 per maand. Ik vond dit eigenlijk veel te veel dus ben ik gaan kijken of dit niet goedkoper kon. Toen ging ik met behulp van de alles in één vergelijker van Marktconcurrent aan de slag. Nu heb ik een pakket voor € 40 per maand en heb ik ook nog meer tv-zenders dan eerst. 

L.Kuiper

Ik was binnen 10 minuten klaar met de alles in één vergelijker en het overstappen. Nu bespaar ik jaarlijks toch weer € 180. Ik ben zeer tevreden over het gemak van de website. 

P.Langelaar

Providers

Als je kiest voor alles in een vergelijken heb je de keuze uit verschillende aanbieders: KPN, Online.nl, Stipte, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL en Ziggo. De beste alles-in-een-pakketten vergelijken kan je in onze vergelijker doen. Kies het pakket die het beste bij je wensen en situatie past.

Internet met bellen of digitale tv

De voordeelpakketten zijn er voor elke situatie.

  • Bel je altijd via je mobiel dan zijn er zogenaamde 2-in-1-pakketten met internet + digitale tv.
  • Ben je juist tevreden met je huidige tv-aanbieder, maar wil je goedkoper bellen via internet? Kies dan voor een pakket met internet + bellen.
  • Als je diensten in één pakket afneemt, heeft de aanbieder minder kosten. Hij kan je dus korting bieden op je maandprijs. Verder ontvang je bij alles in een vergelijken één overzichtelijke factuur.

Aantrekkelijke alles-in-een-aanbiedingen

Alles in een vergelijken kan op verschillende zaken: prijs, internetsnelheid, aantal tv- en HD-zenders en kosten voor een decoder. De Alles in één vergelijker van Marktconcurrent biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen met gratis extra’s, zoals korting op de eenmalige en/of maandelijkse kosten of een welkomstcadeaus.

Alles-in-een-pakketten vergelijken en bestellen

Met de Alles in één vergelijker van Marktconcurrent kun je eenvoudig alles-in-een-pakketten vergelijken. Via de postcodecheck zie je binnen een paar tellen welke pakketten op je adres beschikbaar zijn. Om goed uit de vergelijking te komen, pakken aanbieders bij ons extra uit. Daarom ben je bij Marktconcurrent vaak goedkoper uit dan direct bij de provider.