SmartAlarm Draadloos Alarmsysteem

draadloos alarmsysteem
Draadloos bedieningspaneel

Dit Draadloos Alarmsysteem van Smartalarm is een geavanceerd en betrouwbaar systeem. De communicatie gaat geheel draadloos. Het draadloze systeem communiceert online binnen uw huis of bedrijf en maakt gebruik van Euro-norm EN 50131-1 gecertificeerde hardware. Met dit draadloos alarmsysteem houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade. Het alarmsysteem van SmartAlarm is het perfecte online draadloos alarmsysteem voor in uw woning of bedrijf. 

START ALARMPAKKET

draadloos alarmsysteem
Afstandsbediening

Beveilig uw huis tegen inbraak met het start-, het basis- of het plus alarmpakket. Het systeem is zeer eenvoudig online te activeren en te installeren. Zo heeft u een inbraakalarm wat u volledig zelf kunt beheren.

Bij aanschaf van een SmartAlarm-pakket krijgt u tijdelijk de eerste 6 maanden een gratis koppeling met de PAC1 meldkamer t.w.v. €75. Deze actie loopt voor een nog onbepaalde tijd en geldt voor aankopen na 26-07-2015. Actie is geldig bij het Basis- en Plus-abonnement. De actie is optioneel, na de 6 maanden gratis koppeling kunt u deze vrijblijvend opzeggen.

Super cashback actie, bij keuze voor een basis of plus pakket (€8,95/€12,95 per maand) ontvangt u €50,- cashback. Mail uw activatiemail naar info@smartalarm.nl met daarin de boodschap cashback.

Super aanbieding met TheroSmart! Koop een SmartAlarm pakket en krijg een €75,- kortingscode voor een ThermoSmart!.

Bestel bij SmartAlarm zonder verzendkosten! 

In tegenstelling tot andere systemen werkt SmartAlarm geheel via het internet. U kunt hierdoor het draadloos alarmsysteem op uw pc, tablet of smartphone overal bedienen en in de gaten houden. Via uw persoonlijke en beveiligde online pagina Mijnsmartalarm.nl en met de SmartAlarm applicatie schakelt u het alarm in en uit, waar u ook bent. Bovendien kijkt u live mee op de SmartCam, geplaatst in of rondom uw huis of bedrijf.