Wat is een online Veiling?

Voor consumenten:

Iedere Veiling heeft een Winnaar! Is geen loze kreet maar een zekerheid. Ook zeker is dat als je een Veiling niet wint je in ieder geval niet ook je geld kwijt bent. Ik zeg beter dan een Casino. Een uitstekende plek om mee te doen met een Veiling is www.VeilingActies.nl Dit is een online veilingplatform waar producten en diensten door middel van online veilingen worden aangeboden en verkocht. Op de interactieve website vind je een uitgebreid aanbod van de leukste producten die jij, voorzien van een eigen tactiek, voor een klein prijsje kunt winnen. VeilingActies is hét online veilingplatform als het gaat om gadgetveilingen, vakantieveilingen, elektronicaveilingen, horlogeveilingen, juwelenveilingen en andere bijzondere productveilingen. Anders dan andere online veilingen biedt VeilingActies de meest nieuwe, trendy en luxe producten. Van smartphones als een iPhone, Nokia en Samsung tot de meest luxueuze vakanties, juwelen, keukengerei, games, modeaccessoires, elektronica, beautyproducten en speelgoed: er is voor ieder wat wils.
Iedere Veiling heeft een Winnaar

Hoe werkt de website?

Om aan een online veiling op VeilingActies.nl mee te doen, is registreren noodzakelijk. Voorzien van een account kun jij met alle productenveilingen meebieden en niet geheel onbelangrijk: hebben wij jouw gegevens zodat het product bij winst zo snel mogelijk naar jou kan worden verzonden! Ben je geregistreerd? Dan kan het bieden beginnen! De meest recente online veilingen staan op de homepage weergeven. Daarbij zijn alle producten in verschillende thema’s opgedeeld, ieder voorzien van een eigen pagina. Onder de rubriek ‘specials’ vind je de meest opvallende producten zoals bijvoorbeeld een iPhone of een iPad. De overige rubrieken als: juwelen en horloges, electro en gadgets, mode accessoires en parfum spreken voor zich.

Iedere Veiling heeft een Winnaar

Wordt ook een winnaar

Als jij je oog eenmaal hebt laten vallen op één van de producten, kan het bieden losbarsten. Je kunt het bod telkens met 1 of 5 euro verhogen. Een online veiling bij VeilingActies.nl is leuk en spannend. Je wordt uitgedaagd een eigen tactiek te creëren om zo de mooiste producten voor een kleine prijs te winnen. Net als bij een echte veiling krijgen alle bieders de mogelijkheid om een tegenbod te doen. Dit is dan ook de reden dat de onlineveiling met 30 seconden verlengt als er in de laatste 2 minuten van de veiling nog een bod wordt gedaan. ‘Eenmaal, andermaal…verkocht!!!’ Wij kunnen jou nog één kleine tip meegeven. Bied altijd op jouw favoriete product op de desbetreffende productpagina. Mocht je vanaf de homepage bieden en er lopen tegelijkertijd meerdere veilingen af, dan kan het zijn dat de veiling terugspringt naar de rubriekenpagina. De veiling lijkt dan verdwenen. Als je vanaf de productpagina blijft bieden, zit je er altijd bovenop. Succes!
Iedere Veiling heeft een WinnaarIedere Veiling heeft een Winnaar