Ga voor de lekkerste koffie naar Koffiediscounter.nl 

Op zoek naar een koffiemachine, Nespresso apparaat, een melkopschuimer of echte koffie? Dan zit je bij Koffiediscounter.nl helemaal goed! Zij verkopen espresso apparaten van o.a. Gaggia, Miele, Philips,Saeco, De’Longhi, Melitta, Krups, Siemens en Bosch. Bij hun kies je uit ruim 230 verschillende koffiemachines. Daarnaast verkopen zij ook koffiebonen, capsules en gemalen koffie. Melkopschuimers, koffiemolens, waterkokers en cafetières, het heeft allemaal te maken met koffie. Naast je koffiemachine vind je hun dus ook handige accessoires en koffiebonen, zodat jij direct aan de slag kan!

Bij koffiediscounter vind je:

  • Espressomachkoffie discounter 1ine:

Deze koffiemachine maakt zeker niet alleen maar espresso. De keuze is enorm bij deze machines. Cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie verkeerd, koffie en ristretto, het kan allemaal. En dat vaak met maar één druk op de knop! Bekijk alle espressomachines en maak je keuze!

  • Nespresso koffiemachine:

Onder de meest populaire koffie valt ook Nespresso. Er worden vele mogelijkheden geboden om de beste Nespresso te maken thuis! Voor een Nespresso koffiemachine kun je kiezen tussen de merken Krups, Magimix en De’Longhi. Bekijk de Nespresso pagina!

  • Koffiezetapparaten:

Daarnaast hebben ze natuurlijk ook koffiezetapparaten van onder andere Philips, Siemens en De’Longhi! Deze koffiezetapparaten zijn filterapparaten. Ook deze manier om koffie te maken is natuurlijk niet te missen bij Koffiediscounter.nl!

  • Koffiebonen:

Koffiebonen kennen veel verschillende soorten en smaken. Om te beginnen hebben ze bijvoorbeeld Caffè Coronel. Heerlijke koffiebonen speciaal voor jou uitgezocht door Tom Coronel Sr.! Maar ook de espresso capsules van Illy zijn natuurlijk niet te missen!

  • Melkopschuimers:

De melkopschuimers bij Koffiediscounter.nl zijn een perfecte toevoeging op jouw koffiemachine. Met deze apparaten maak je de meest heerlijke melkschuim voor bijvoorbeeld je cappuccino. Bekijk de melkopschuimers, kies jouw favoriet en geniet van de lekkerste cappuccino!

  • Waterkokers:

  • Het assortiment zou niet compleet zijn als ze niet aan mensen zouden denken die juist van thee houden! De waterkokers zijn uitermate geschikt om snel en eenvoudig je water kokend te krijgen!

  • Koffiemachine accessoires:

Onder koffie accessoires vallen bijvoorbeeld de luxe Bodum koffieglazen met dubbele wand voor temperatuurbehoud. Daarnaast vind je hier capsulehouders, melkopschuimers, waterkokers en nog véél meer!

koffiediscounter

Koffiemachine kopen bij Koffiediscounter.nl

Bij Koffiediscounter.nl bestel je jouw koffiemachine heel eenvoudig. Alle koffiemachines worden ook nog eens gratis verzonden! Hun prijzen behoren tot de scherpste en allerlaagste van Nederland. Vanaf het moment dat je jouw koffiemachine binnen hebt, geniet je ook nog eens van 14 dagen bedenktijd! Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb jij jouw koffiemachine de volgende werkdag in huis!

Probeer je nieuwe koffiemachine in de showroom

Bij de showroom in Naarden zijn talloze koffiemachines te bekijken en uit te proberen. Het heet natuurlijk niet voor niks een showroom! De specialisten in de showroom drinken graag samen met jou een kopje koffie om samen met jou de beste koffiemachine uit te kiezen. Hier kan je meteen al je vragen kwijt over elke koffiemachine!