HET MAGAZIJN MOET LEEG!

De artikelen in de magazijn opruiming worden gratis verzonden! Pak ook dat extra voordeel!

In onze magazijn opruiming vindt u artikelen van Huis en Hobby. Deze artikelen worden aangeboden tegen extreem hoge kortingen. De kortingen worden gegeven omdat er ruimte nodig is in het magazijn. Door middel van de opruiming wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe producten. Bovendien kan er ook ruimte nodig zijn voor een andere inrichting van het magazijn. Weer een andere rede voor een magazijn opruiming is dat we gewoon van sommige artikelen te veel hebben staan. Het nodig hebben van ruimte met daar boven op de laagste prijsgarantie geeft u de zekerheid dat u geen cent te veel betaald voor het product van uw keuze.

Hou er rekening mee dat dit tijdelijke aanbiedingen zijn, dus OP=OP

Airfryer

Art.nr. AD6307
€99,26
Op voorraad
1
Productgegevens

Air Fryer van Adler

In de magazijnopruiming is Op = Op van toepassing! Nu zonder verzendkosten!

De Air Fryer is veel meer dan alleen een friteuse. Met dit apparaat kunt u frites bereiden zonder enkele vorm van vet te gebruiken Eindelijk kunt u knapperige frietjes bereiden die van binnen zacht zijn op een veel gezondere manier. De Air fryer bewijst dat een vermindering van het gebruik van vet niet ten koste van de smaak hoeft te gaan. Het maakt gebruik van een draaiende warme lucht, waarbij de smaak behouden blijft. Bij dit mooie keukenapparaat is het mogelijk gerichten op te warmen of het grillen van een kip totdat de huid lekker knapperig is. U kunt de gerechten verwarmen, bakken, braden en grillen, dus het is een universeel apparaat voor het bereiden van gezonde maaltijden Het apparaat is eenvoudig te bedienen en zorgt voor een vetarme maaltijd. Gewoon de tijd instellen en de temperatuur, zet het voedsel in de uitneembare anti aanbak mand en de Air fryer doet de rest.

specificaties:

  • Grillen, bakken, roosteren en verwarmen
  • een unieke draaikolk van hete lucht
  • Timer 60 minuten
  • Capaciteit frituurmandje 2.L
  • Mand met antiaanbaklaag
  • Temperaturen tot 200 ° C
  • Maximaal vermogen 1500W
Bewaar dit product voor later

Laagste prijs garantie!

Help ons met onze magazijn opruiming en profiteer intussen van onze waanzinnige “last minute” aanbiedingen. Op deze aanbiedingen is bovendien een laagste prijs garantie van toepassing. In combinatie met onze vaste klanten korting betaald u geen cent teveel. De laagste prijs garantie is alleen voor de producten die via de magazijn opruiming gekocht worden. Hieruit volgt dat Indien u in een andere webshop het gekochte artikel goedkoper vindt, u van ons het verschil terug ontvangt. Boven op dit prijsverschil ontvangt u van ons ook eens een waardebon ter waarde van het door u gekochte artikel.

Magazijn Opruiming OP=OP

garantie op de producten in de magazijn opruiming

De producten hebben de voledige fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie samen met de wettelijke bedenktijd geven u een de garantie op een veilige aankoop. Daar kan echt geen keurmerk tegen op.

14 dagen bedenktijd bij aankoop

De 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is ook van toepassing op de producten uit de magazijn opruiming. We zeggen dan ook niet voor niets dat Marktconcurrent de webshop is voor slimme shoppers. Wilt u daarnaast meer weten over de wettelijke bedenktijd klik dan hier! Op de website van de Rijksoverheoid kunt u lezen wat uw rechten zijn.

services

Boven op alle garanties en zekerheden zijn ook onze standaard services en voorwaarden van toepassing.

Volg ons op facebook voor meer aanbiedingen en andere leuke akties!

Magazijn Opruiming

Sale!

Betreffende Marktconcurrent