HET MAGAZIJN MOET LEEG!

De artikelen in de magazijn opruiming worden gratis verzonden! Pak ook dat extra voordeel!

In onze magazijn opruiming vindt u artikelen van Huis en Hobby. Deze artikelen worden aangeboden tegen extreem hoge kortingen. De kortingen worden gegeven omdat er ruimte nodig is in het magazijn. Door middel van de opruiming wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe producten. Bovendien kan er ook ruimte nodig zijn voor een andere inrichting van het magazijn. Weer een andere rede voor een magazijn opruiming is dat we gewoon van sommige artikelen te veel hebben staan. Het nodig hebben van ruimte met daar boven op de laagste prijsgarantie geeft u de zekerheid dat u geen cent te veel betaald voor het product van uw keuze.

Hou er rekening mee dat dit tijdelijke aanbiedingen zijn, dus OP=OP

Bluetooth personenweegschaal met mobile App

Art.nr. MOAWKW
€34,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Lichaams analyse Monitor / weegschaal met app (voor Android, Iphone etc.)

In de magazijnopruiming is Op = Op van toepassing! Nu zonder verzendkosten!

Weegschaal in glanzend wit/RVS of zwart/RVS Met ingebouwde sensoren en een uitgebreide app waarmee u op de telefoon de resultaten afleest. Ideaal voor sporters en mensen die willen afvallen. De app houd alle gegevens en de ontwikkelingen van de afgelopen tijd bij! De app isgratis te downloaden.

Met deze weegschaal houd je je gewicht altijd goed in de gaten, niet alleen je gewicht wordt gemeten maar ook vetpercentage, vocht, spiermassa en BMI. Vier sensoren en de roestvrij stalen elektroden zorgen voor een super nauwkeurige meting. Met de gratis App kun je de metingen veilig en eenvoudig bijhouden op je smartphone (Android en iOS via Bluetooth 4,0). In het heath management expert programma kan je alles exact bijhouden.

Specificaties:

De weegschaal heeft een super dun platform en een groot LCD display

  • Weegt werkelijk alles wat U wilt weten over de gezondheid. Dus niet alleen gewicht, maar ook vet, vocht, spiermassa, BMI
  • Met het 'health management expert' in combinatie van uw smartphone, kunt u alles monitoren, doelen stellen, vergelijken etc.
  • Nauwkeurige weegschaal met gratis app
  • Android en iOS via Bluetooth 4,0
  • Meetbereik tot 150 kilo • Body vet, vocht, water en spiermassa: 0,1%
  • Bottenmassa: 0,1 kg, BMI
  • Afmetingen: 306 x 306 x 16,3 mm (6,7kg)
  • Met RVS elektroden • Groot LCD-scherm met back lite
  • Low power en overload indicator • Auto on / Auto off en automatische nul instelling
  • Power 1x 3V CR2032 lithium battery (inbegrepen)

Ean wit/rvs: 8718001903290 Ean zwart/rvs: 871801903306

Bewaar dit product voor later

Laagste prijs garantie!

Help ons met onze magazijn opruiming en profiteer intussen van onze waanzinnige “last minute” aanbiedingen. Op deze aanbiedingen is bovendien een laagste prijs garantie van toepassing. In combinatie met onze vaste klanten korting betaald u geen cent teveel. De laagste prijs garantie is alleen voor de producten die via de magazijn opruiming gekocht worden. Hieruit volgt dat Indien u in een andere webshop het gekochte artikel goedkoper vindt, u van ons het verschil terug ontvangt. Boven op dit prijsverschil ontvangt u van ons ook eens een waardebon ter waarde van het door u gekochte artikel.

Magazijn Opruiming OP=OP

garantie op de producten in de magazijn opruiming

De producten hebben de voledige fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie samen met de wettelijke bedenktijd geven u een de garantie op een veilige aankoop. Daar kan echt geen keurmerk tegen op.

14 dagen bedenktijd bij aankoop

De 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is ook van toepassing op de producten uit de magazijn opruiming. We zeggen dan ook niet voor niets dat Marktconcurrent de webshop is voor slimme shoppers. Wilt u daarnaast meer weten over de wettelijke bedenktijd klik dan hier! Op de website van de Rijksoverheoid kunt u lezen wat uw rechten zijn.

services

Boven op alle garanties en zekerheden zijn ook onze standaard services en voorwaarden van toepassing.

Volg ons op facebook voor meer aanbiedingen en andere leuke akties!

Magazijn Opruiming

Sale!

Betreffende Marktconcurrent