HET MAGAZIJN MOET LEEG!

De artikelen in de magazijn opruiming worden gratis verzonden! Pak ook dat extra voordeel!

In onze magazijn opruiming vindt u artikelen van Huis en Hobby. Deze artikelen worden aangeboden tegen extreem hoge kortingen. De kortingen worden gegeven omdat er ruimte nodig is in het magazijn. Door middel van de opruiming wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe producten. Bovendien kan er ook ruimte nodig zijn voor een andere inrichting van het magazijn. Weer een andere rede voor een magazijn opruiming is dat we gewoon van sommige artikelen te veel hebben staan. Het nodig hebben van ruimte met daar boven op de laagste prijsgarantie geeft u de zekerheid dat u geen cent te veel betaald voor het product van uw keuze.

Hou er rekening mee dat dit tijdelijke aanbiedingen zijn, dus OP=OP

Broodrooster

Art.nr. AD35
€18,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Broodrooster


In de magazijnopruiming is Op = Op van toepassing! Nu zonder verzendkosten!

Een efficiënte 750W broodrooster waarin twee toast tegelijk kan worden bereid. De bruinkleuring instelknop maakt het mogelijk om toast bereiden de manier waarop men graag de beste. Dankzij dat ze precies zo krokant als ze zouden moeten zijn. De kruimellade helpt bij het houden van het apparaat, alsmede de plaats waar men een maaltijd bereidt, schoon. Wanneer de broodrooster is op de behuizing blijft koel - dit is een van de factoren die de veiligheid van de exploitatie van het apparaat te vergroten. Men kan het bruin proces te stoppen met de knop ANNULEREN. De broodrooster heeft ook een bonus functie verhogen het nut - een grill op te warmen broodjes .

  • Vermogen 750 W
  • RVS-behuizing
  • Browning instelknop
  • Integrated bun-warmer
  • Automatische uitschakeling
  • STOP-knop
  • Kruimellade

Bruto gewicht: 1.045 kg
Afmetingen verpakking: 27.3 x 18 x 14.5 cm

Bewaar dit product voor later

Laagste prijs garantie!

Help ons met onze magazijn opruiming en profiteer intussen van onze waanzinnige “last minute” aanbiedingen. Op deze aanbiedingen is bovendien een laagste prijs garantie van toepassing. In combinatie met onze vaste klanten korting betaald u geen cent teveel. De laagste prijs garantie is alleen voor de producten die via de magazijn opruiming gekocht worden. Hieruit volgt dat Indien u in een andere webshop het gekochte artikel goedkoper vindt, u van ons het verschil terug ontvangt. Boven op dit prijsverschil ontvangt u van ons ook eens een waardebon ter waarde van het door u gekochte artikel.

Magazijn Opruiming OP=OP

garantie op de producten in de magazijn opruiming

De producten hebben de voledige fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie samen met de wettelijke bedenktijd geven u een de garantie op een veilige aankoop. Daar kan echt geen keurmerk tegen op.

14 dagen bedenktijd bij aankoop

De 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is ook van toepassing op de producten uit de magazijn opruiming. We zeggen dan ook niet voor niets dat Marktconcurrent de webshop is voor slimme shoppers. Wilt u daarnaast meer weten over de wettelijke bedenktijd klik dan hier! Op de website van de Rijksoverheoid kunt u lezen wat uw rechten zijn.

services

Boven op alle garanties en zekerheden zijn ook onze standaard services en voorwaarden van toepassing.

Volg ons op facebook voor meer aanbiedingen en andere leuke akties!

Magazijn Opruiming

Sale!

Betreffende Marktconcurrent