HET MAGAZIJN MOET LEEG!

De artikelen in de magazijn opruiming worden gratis verzonden! Pak ook dat extra voordeel!

In onze magazijn opruiming vindt u artikelen van Huis en Hobby. Deze artikelen worden aangeboden tegen extreem hoge kortingen. De kortingen worden gegeven omdat er ruimte nodig is in het magazijn. Door middel van de opruiming wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe producten. Bovendien kan er ook ruimte nodig zijn voor een andere inrichting van het magazijn. Weer een andere rede voor een magazijn opruiming is dat we gewoon van sommige artikelen te veel hebben staan. Het nodig hebben van ruimte met daar boven op de laagste prijsgarantie geeft u de zekerheid dat u geen cent te veel betaald voor het product van uw keuze.

Hou er rekening mee dat dit tijdelijke aanbiedingen zijn, dus OP=OP

Mobiele automatische Airconditioner 3 in 1

Art.nr. CR7902
€348,00
Op voorraad
1
Productgegevens

3 in 1 Airconditioner van Camry

De CR7902 airconditioner heeft niet alleen een koel en ventileer functie, maar heeft ook een ontvochtings functie, met een capaciteit van 30 liter per dag. Dit maakt het een zeer nuttig hulpmiddel voor elk seizoen van het jaar. Voor het gemak van de gebruiker, is de airconditioner uitgerust met een afstandsbediening en een timer die het mogelijk maakt om automatisch te worden ingeschakeld op bepaalde tijdstippen. De airconditioner kan succesvol gebruikt worden in verschillende soorten ruimten: woningen, commerciële ruimtes, slaapkamers, tentoonstelling of opslagplekken. Het apparaat gaat zeer efficiënt om met energie (energie klasse A),

De Camry Airconditioner kan worden ingeschakeld voor relatief lange perioden zonder dat dit hoge energiekosten met zich mee brengt. U kunt genieten van een energierijke koele lucht, een frisse luchtstroom of mindere luchtvochtigheid.

Kenmerken:

 • koeling capaciteit (BTU): 7000 BTU
 • koeling vermogen (watt): 2000W
 • ingangsvermogen koelen : 900W / 700W
 • droogcapaciteit: 30 l / dag
 • geluidsniveau: ≤ 62 dB
 • luchtstroom: 360 m / uur
 • energieklasse: A
 • timer: 24 uur (het apparaat is ingeschakeld of uitgeschakeld)
 • scherm
 • koelmiddel: R410a
 • 4 ventilatorsnelheden
 • 3 modi: koelen, blazen, drogen
 • afstandsbediening
 • 26 kg
Bewaar dit product voor later

Laagste prijs garantie!

Help ons met onze magazijn opruiming en profiteer intussen van onze waanzinnige “last minute” aanbiedingen. Op deze aanbiedingen is bovendien een laagste prijs garantie van toepassing. In combinatie met onze vaste klanten korting betaald u geen cent teveel. De laagste prijs garantie is alleen voor de producten die via de magazijn opruiming gekocht worden. Hieruit volgt dat Indien u in een andere webshop het gekochte artikel goedkoper vindt, u van ons het verschil terug ontvangt. Boven op dit prijsverschil ontvangt u van ons ook eens een waardebon ter waarde van het door u gekochte artikel.

Magazijn Opruiming OP=OP

garantie op de producten in de magazijn opruiming

De producten hebben de voledige fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie samen met de wettelijke bedenktijd geven u een de garantie op een veilige aankoop. Daar kan echt geen keurmerk tegen op.

14 dagen bedenktijd bij aankoop

De 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is ook van toepassing op de producten uit de magazijn opruiming. We zeggen dan ook niet voor niets dat Marktconcurrent de webshop is voor slimme shoppers. Wilt u daarnaast meer weten over de wettelijke bedenktijd klik dan hier! Op de website van de Rijksoverheoid kunt u lezen wat uw rechten zijn.

services

Boven op alle garanties en zekerheden zijn ook onze standaard services en voorwaarden van toepassing.

Volg ons op facebook voor meer aanbiedingen en andere leuke akties!

Magazijn Opruiming

Sale!

Betreffende Marktconcurrent