Magazijn opruiming  producten worden nog een stukje goedkoper door de vaste klantenkorting die ook op deze producten wordt gegeven. Pak ook dat extra voordeel!

Magazijn opruiming betekent dat het Magazijn gewoon leeg moet!

Magazijn opruiming producen kunnen van alle aanbieders zijn. Er zijn geen fabrikanten uitgesloten van deze aanbiedingen.  De aangeboden producten zijn stuk voor stuk nieuw en hebben de volledige fabrieksgarantie. Met de producten is helemaal niets mis, maar ze staan gewoon in de weg. Daarom hebben we deze speciale opruiming. Er moet gewoon ruimte gemaakt worden voor nieuwe producten. Dat is voor u erg prettig want dat betekend hoge kortingen.

Hou er rekening mee dat de aanbiedingen tijdelijke aanbiedingen zijn, dus OP=OP

Multicolour Magic Light Light Cubes

Art.nr. HH1212
€29,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Ontdek de sfeer, de kleuren en het gemak van de draadloze Multicolour Magic Light Cube


In de magazijnopruiming is Op = Op van toepassing! Nu zonder verzendkosten!

Hier kan werkelijk alles mee! Een draadloze, kubusvormige lamp van 20 of 40 centimeter die nauwelijks stroom verbruikt en 100 kilo kan dragen.

Je kunt er op zitten, je kunt er iets op zetten en je kunt hem natuurlijk ook gewoon alleen als lamp gebruiken. Of als tafelpoot, als boekensteun, als tuinlamp, als diakijker…. Jij bedenkt het en hij kan het.

Brengt sfeer in uw tuin of in uw huiskamer
Omdat de kubus 100% waterdicht is, kun je hem zowel binnen als buiten gebruiken. Hij is bovendien draadloos, dus je kunt hem gebruiken waar je maar wilt. Je dimt hem met de afstandsbediening, desnoods tot 10%!

Meer kleuren
De Multicolour Magic Light Cube geeft 20 verschillende vaste kleuren licht via de afstandsbediening. Bovendien kun je kleuren onderling mixen, met wel een miljoen mogelijkheden!

Meer gemak
De kubus is helemaal dicht, vandaar ook dat hij 100% waterproof is. Maar hoe laad je hem dan op? Dat doe je met een draadloze inductielader. In ongeveer zes uur tijd is de batterij weer vol en kun je 14 uur lang LED-licht van 1.4 watt gebruiken. Je strooit met licht en toch ben je zuinig met energie!

Verkrijgbaar in het formaat:
20 x 20 x 20 cm


HOOGTEPUNTEN

 • Draadloze Lichtkubus
 • 100% Waterdicht IP68 classificatie
 • Afmeting: 20*20*20 cm
 • Belastbaar: Tot 100 Kilogram
 • Materiaal: Wit polyethyleen
 • Dimbaar: Van 10-100%
 • Gebruik: tot 14 uur (Li-Ion batterij van 1000 mAh)
 • Draadloos opladen in +/- 6 uur via inductie
 • 20 vaste lichtkleuren op afstandsbediening; tot 1 miljoen kleuren te mixen
 • Kijkhoek: 360 graden
 • Werktemperatuur: -10 tot + 40 graden
 • LEDs: 8 x Epistar RGB LED (5mm.) 3-chip
 • Verbruik: 1.4 Watt
 • Branduren: minimaal 50.000
 • Garantie: 2 jaar
 • Inclusief: Afstandsbediening, inductielader en gebruiksaanwijzing

Bewaar dit product voor later

garantie op de producten in de magazijn opruiming

De producten in de magazijn opruiming hebben de voledige fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie samen met de wettelijke bedenktijd geven u een de garantie op een veilige aankoop. Daar kan echt geen keurmerk tegen op.

14 dagen bedenktijd bij aankoop

De 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is ook van toepassing op de producten uit de magazijn opruiming. We zeggen dan ook niet voor niets dat Marktconcurrent de webshop is voor slimme shoppers. Wilt u daarnaast meer weten over de wettelijke bedenktijd klik dan hier! Op de website van de Rijksoverheid kunt u lezen wat uw rechten zijn.

services

Boven op alle garanties en zekerheden zijn ook onze standaard services en voorwaarden van toepassing.

Vaste Klanten korting

Heeft u al eens iets gekocht bij Marktconcurrent dan ontvangt u in het vervolg altijd standaard een vaste klanten korting. Wordt ook een slimme shopper door klant te worden van Marktconcurrent. Marktconcurrent is een 100% Nederlandse onderneming.  geen onderdeel of spin-of van de grote Chinese of Amerikaanse giganten.

Volg ons op facebook voor nog meer aanbiedingen, interresante artikelen en andere leuke akties!

Magazijn Opruiming

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marktconcurrent
Average rating:  
 0 reviews