Magazijn opruiming  producten worden nog een stukje goedkoper door de vaste klantenkorting die ook op deze producten wordt gegeven. Pak ook dat extra voordeel!

Magazijn opruiming betekent dat het Magazijn gewoon leeg moet!

Magazijn opruiming producen kunnen van alle aanbieders zijn. Er zijn geen fabrikanten uitgesloten van deze aanbiedingen.  De aangeboden producten zijn stuk voor stuk nieuw en hebben de volledige fabrieksgarantie. Met de producten is helemaal niets mis, maar ze staan gewoon in de weg. Daarom hebben we deze speciale opruiming. Er moet gewoon ruimte gemaakt worden voor nieuwe producten. Dat is voor u erg prettig want dat betekend hoge kortingen.

Hou er rekening mee dat de aanbiedingen tijdelijke aanbiedingen zijn, dus OP=OP

Waterfly Waterpolo zwembroek Wave

Art.nr. 41106.Wave
€40,54
Op voorraad
1
Productgegevens

Waterpolo zwembroek "Wave"

Mannen dragen tijdens waterpolo trainingen en wedstrijden meestal een wat kortere zwembroek die vrij strak zit. Ook heeft de zwembroek de platte trekkoorden die er nog eens voor extra strakke zwembroeken zorgen.

De meeste waterpolo zwembroeken zijn gemaakt van polyester of een mengsel met polyester. De rede hiervoor is dat de waterpolo zwembroeken van polyester langer meegaan in vergelijking tot andere zwembroek stoffen. De waterpolo zwembroeken zijn ook nog eens gemaakt van een dikkere laag stof om zo extra bescherming te bieden. Een toque ter bescherming van de edele delen zit er niet standaard in maar kan na wens toegevoegd worden.

LET OP:

Staat uw maat hier niet bij?
Uiteraard kunnen wij deze voor u bestellen!
(maten 116 t/m maat 9)

Bewaar dit product voor later

garantie op de producten in de magazijn opruiming

De producten in de magazijn opruiming hebben de voledige fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie samen met de wettelijke bedenktijd geven u een de garantie op een veilige aankoop. Daar kan echt geen keurmerk tegen op.

14 dagen bedenktijd bij aankoop

De 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is ook van toepassing op de producten uit de magazijn opruiming. We zeggen dan ook niet voor niets dat Marktconcurrent de webshop is voor slimme shoppers. Wilt u daarnaast meer weten over de wettelijke bedenktijd klik dan hier! Op de website van de Rijksoverheid kunt u lezen wat uw rechten zijn.

services

Boven op alle garanties en zekerheden zijn ook onze standaard services en voorwaarden van toepassing.

Vaste Klanten korting

Heeft u al eens iets gekocht bij Marktconcurrent dan ontvangt u in het vervolg altijd standaard een vaste klanten korting. Wordt ook een slimme shopper door klant te worden van Marktconcurrent. Marktconcurrent is een 100% Nederlandse onderneming.  geen onderdeel of spin-of van de grote Chinese of Amerikaanse giganten.

Volg ons op facebook voor nog meer aanbiedingen, interresante artikelen en andere leuke akties!

Magazijn Opruiming

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marktconcurrent
Average rating:  
 0 reviews