De nieuwste producten bij Marktconcurrent vind je hier.

Camry Easy heater

Art.nr. CR7712
€27,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Easy heater

Optimale draadloze warmte in zakformaat dankzij deze Plug in heater met LED display, Bekend van TV!

Hoewel de Camry mini heater uiterst compact en vrij klein is, is de verwarming kracht enorm! Deze Camry kan met de kracht van 700W kan gemakkelijk een kamer worden verwarmd met een vloeroppervlak van 32 vierkante meter. Dankzij het kleine formaat en het ontbreken van kabels, is de heater gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen. Handig als het gaat om het verwarmen van te koude ruimtes of in het geval van een defect aan de centrale verwarming. Ook ideaal als bijverwarming, kleine ruimtes, caravan, boot etc. Het apparaat is uitgerust met een timer met een uitschakelvertraging tot 12 uur en een temperatuurregeling tussen 15 en 30C.

Heb je het snel koud en wil je voor altijd onder de deken blijven? Voel je constant de kou ondanks de zon buiten het raam? Of misschien wilt u uw vakantie doorbrengen in een houten blokhut in het bos, maar bent u bang voor koude nachten? Heb je 's avonds het koud in de tuin? We hebben iets dat elke liefhebber van warme en warme temperaturen tevreden zal stellen! Deze gemakkelijke verwarming CAMRY CR 7712 is een product dat helpt om de juiste temperatuur in elke kamer te behouden! Neemt weinig ruimte in en dus kunt u deze overal mee naartoe nemen!

Klein maar met geweldige kracht!

Wat meteen opvalt, is de kleine afmeting van het apparaat (18x 11x 11 cm). Het lijkt niet op een traditionele kachel. Laat u niet misleiden door zijn uiterlijk!. Met een vermogen van maximaal 700 W kan een kamer tot 32 m² worden verwarmd! Wat een energiebesparing! Je kunt het gebruiken in de slaapkamer, garage of badkamer, en overal waar de juiste temperatuur moeilijk te onderhouden is vanwege scheuren in ramen of het ontbreken van radiatoren. Wat de moeite waard is om te benadrukken is dat de behuizing niet opwarmt, dus het is veilig om het te gebruiken, zelfs in de slaapkamer van een kind ..

Slim gadget

Het enige dat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken. Het is echt gemakkelijk te gebruiken! Omdat de Camry een timer heeft met een uitschakelvertraging tot 12 uur en een keramisch verwarmingselement, vereist het geen constante regeling. Het temperatuurbereik is 15 - 30°C, dus u kunt de kamertemperatuur op een eenvoudige manier zelf regelen. Dankzij het digitale LED-display kunt u de cijfers zelfs in het donker lezen. Omdat het een van de voordelen is dat het heel rustig werkt, merkt u het niet eens en het zal uw slaap of werk niet storen! Vervang onpraktische verwarmingslampen of radiatoren met dit kleine maar efficiënte apparaat en u zult niet teleurgesteld zijn!

Kenmerken:

 • Klein apparaat, grote kracht
 • Zeer efficiënt - verwarmt een kamer tot 32m2
 • Makkelijk om mee te nemen op reis
 • Timer met tot 12u uitschakelvertraging
 • Keramisch verwarmingselement
 • Temperatuurregeling 15-30C
 • Blijft koud aan de buitenkant
 • Vermogen: 500W
 • Max. Vermogen: 700W
 • Opgenomen vermogen: 220V-240V 50 / 60Hz
 • Afmetingen: breedte: 11cm,hoogte: 18cm,diepte met plug: 12 cm
 • Diepte zonder plug: 10 cm
Bewaar dit product voor later
Nieuwe producten
Nieuwe Producten