Dit is pas Paintball!

Stel je voor: Paintball in een oude loods gevuld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. Je bent uitgerust met een stevige salopet, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer. Je betreed met een vol magazijn onze uitdagende arena. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Als je eindelijk de beste spot te pakken hebt, schakel je de ene na de andere tegenstander uit.Paintballen op uitdagende locaties

De Paintball Loods biedt gelukkig ook ruimte voor ontspanning. In onze gezellige bar geniet je van een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend pintje na de inspanning!

Paintball op uitdagende lokaties

Het Strand

Waar strand Horst vroeger bekend stond als locatie voor ontspanning is dat nu wel anders. Keiharde paintball actie heeft zijn intrek genomen op het uiterste puntje van strand Horst. Achter de gloednieuwe BurgerBar (met de Best Burgers in Town!) speel je op 6 enorme velden.

Manege

Stel je voor: een oude manage gevuld met een vliegtuigwrak, uitkijkposten, een legertruck en de beste hideouts om je in te verschuilen. Uitgerust met een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je onze uitdagende arena. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Als je eindelijk de beste spot te pakken hebt, schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

De Paintball Manege biedt gelukkig ook ruimte voor ontspanning. In de gezellige bar geniet je van een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend biertje na de inspanning!

Boerderij

Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer (of lasergun) met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Klim in een boomhut en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

Tijdens de Xperiences op de Paintball Boerderij krijgen paintball en lasergame nog een extra dimensie. Neem het op tegen een SWAT-team of win The Golden Gun!

De Paintball Boederij biedt ook ruimte voor ontspanning in de gezellige bar, voor een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend biertje na de inspanning!

Loods

Stel je voor: een oude loods gevuld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. Uitgerust met een stevige salopet, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je onze uitdagende arena. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Als je eindelijk de beste spot te pakken hebt, schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

De Paintball Loods biedt gelukkig ook ruimte voor ontspanning. In de gezellige bar geniet je van een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend pintje na de inspanning!

Paintball