Onlineverf geeft uw wereld kleur!

Onlineverf verkoopt de allerbeste merken. DIt is dezelfde verf als in de winkel, maar dan een stuk voordeliger! Verf op kleur gemengd kan ook maar hoeft niet. u kunt online bestellen maar ook met een telefonisch advies van een van de adviseurs. Samen met u geven ze graag een mooie start aan uw verfklus. Goedkope en voordelige verf kunt u online kopen. Er zijn verven van Sigma, Sikkens, Boonstoppel, Dimago, Avis en Rambo. Ook alle gereedschappen en overige benodigdheden zijn verkrijgbaar in de webshop.

Alle bestellingen worden vanaf €150,00 gratis thuisbezorgd! 

Het team van Onlineverf bestaat uit enthousiaste medewerkers die dagelijks voor u klaar staan op het gebied van verf en aanverwante gereedschappen. Onlineverf levert bijna alles uit voorraad, daardoor heeft u uw bestelling meestal de volgende dag al in huis. Zij onderscheiden zich door een persoonlijke aanpak en zijn pas tevreden als uw klus geslaagd is!

”We willen graag de verfwinkel bij u op de hoek zijn”

Met deze slogan geeft Onlineverf duidelijk aan dat zij service en persoonlijk contact heel belangrijk vinden. Marktconcurrent heeft deze partij juist hierom voor u geselecteerd!

Onlineverf

U kunt ook verf met spoed bestellen bij Onlineverf

Vrijwel alle soorten en merken verf hebben zij op voorraad. Dit is uniek in Nederland. Uw voordeel is dat ze vrijwel altijd de dezelfde of volgende werkdag aan u kunnen leveren aan huis. Dit geldt ook voor Sigma. U kunt dus ook Sigma s2u gloss en andere Sigma verf met spoed bestellen. Maar ook kalkverf (en krijtverf) kan de volgende werkdag bij u worden geleverd. Dit scheelt u weer een bezoek aan de bouwmarkt of verfspecialist.

Profiteer ook van de voordelen en mogelijkheden bij Onlineverf en bestel nog vandaag voor uw klaus van morgen.

U kunt meer leuke aanbiedingen en akties vinden op de onze facebook pagina van Marktconcurrent!

Marktconcurrent adviseerd u Onlineverf