De Webshop voor slimme shoppers

BenQ BH2401

Art.nr. BH2401
€1.507,18
Op voorraad
1
Productgegevens

24” Bar-Type Display voor 24/7-gebruik | BH2401

Hèt display als blikvanger voor elke locatie!
Als u uw volledige winkeloppervlak optimaal wilt gebruiken voor het verhogen van uw omzet, dan is het 24” grote Bar-Type Display BH2401 van BenQ de beste keuze! Alle Bar-Type Display worden geleverd met X-Sign, de exclusieve beheersoftware voor displays van BenQ. Dynamische content, zoals video of bewegende tekst, heeft een merkbare positievere uitwerking op het koopgedrag van klanten. Met X-Sign is het ontwerpen en weergeven op alle displays veel gemakkelijker, net als het wisselen van dynamische beeldschermcontent op alle gebruikte displays. Alle Bar-Type Display van BenQ bieden een ideale combinatie van belangrijke hardwarefuncties. Dankzij het uitzonderlijk slanke ontwerp van de BH2401 kan het display direct in de schappen worden ingebouwd. Zo zet u het scherm in de meest verschillende opstellingen effectief in. In de BH2401 is een Android-besturingssysteem geïntegreerd. Het display is daardoor een echte plug & play duizendpoot: een alles-in-één apparaat, waarvoor geen externe mediaspeler of luidsprekers nodig zijn en u geen last heeft van onhandige kabelkluwen! Bij al onze Bar-Type Display is het glas voorzien van een niet-reflecterende coating. De displays ogen hierdoor bijzonder elegant en passen net zo goed in een kleine verkoopruimte als in high-end winkels.

Geïntegreerd Android-besturingssysteem

In de Bar-Type Display van BenQ is een Android besturingssysteem geïntegreerd. Daardoor zijn ze, zonder verbinding naar een pc of ander toestel, direct klaar voor gebruik. Alle beeldscherminhoud wordt direct weergegeven en de ingebouwde luidsprekers zorgen voor een imponerende sound. Doordat er geen lelijke kabelkluwen ontstaat, kunnen de displays ook altijd precies passend en netjes worden geïntegreerd in de schappen of in de winkels.

Plug & Play via USB

Externe multimedia-inhoud kan snel en gemakkelijk per USB Plug & Play worden gekopieerd van externe bronnen, bijv. van een USB-stick. Zonder externe pc of complexe kabelverbindingen. Daardoor garandeert de BH2401 complete shoppingervaringen en een snelle en gemakkelijke installatie op verschillende plaatsen.

Flexibele plaatsingsmogelijkheden

Door het zeer slanke langwerpige “bar-type” ontwerp kan de BH2401 goed zichtbaar in smalle schappen worden ingebouwd en ook in een kleine ruimte een groots effect bereiken. Papieren prijskaartjes zijn geschiedenis! Kies er in plaats daarvan voor om uw klanten met de BH2401 van BenQ te overtuigen met indrukwekkende audio- en videocontent. Maak indruk op uw klanten, trek de aandacht en vergroot uw omzet.

Niet-reflecterend glas

Het display van de BH2401 is voorzien van een High-Performance Anti-Reflex-coating. Hierdoor is de weergave altijd briljant en helder, ongeacht de scherminhoud. De Bar-Type Display van BenQ zijn een aanwinst voor de verkoopruimte, zowel technisch als qua stijl. Ze passen zo perfect tussen uw schappen dat het lijkt alsof ze een vast onderdeel van de winkelinrichting zijn.

Hoge helderheid

Met een helderheid tot 1.000 cd/m² komen ook felle kleuren en bijzondere details goed tot hun recht. Ook in een goed verlichte omgeving worden de deze helder en levendig weergegeven. De BH2401 is daardoor zowel geschikt voor indoor gebruik als voor gebruik bij daglicht, bijvoorbeeld buiten bij de ingang.

24/7 non-stop gebruik

Met een levensduur van meer dan 55.000 uur is de BH2401 als businessdisplay duidelijk voordeliger toe te passen dan conventionele consumentendisplays. Omdat het scherm met geavanceerde paneltechnologie speciaal is ontwerpen voor zakelijk gebruik, biedt de BH2401 jarenlange betrouwbare prestaties - 24 uur per dag.

Onberispelijk beeld in horizontaal en verticaal formaat

Anders dan alle andere displays op de markt zijn de Bar-Type Display van BenQ speciaal gemaakt voor het weergeven van multimediacontent, zowel in staande als in liggende opstelling. Zo kunt u de content en de plaatsing van de displays bijzonder flexibel ontwerpen.

X-Sign Designer

De X-Sign Designer van BenQ lost alle moeilijkheden bij het maken van content op. Met de meegeleverde X-Sign software kunt u gebruik maken van talrijke sjablonen, die precies zijn gemaakt voor de slanke verhoudingen van het bar-type-ontwerp. Nooit eerder was het zo gemakkelijk om nieuw promotiemateriaal vorm te geven en te publiceren.

De meegeleverde sjablonen kunnen dankzij de talrijke vormgevingsmogelijkheden spelenderwijs worden uitgebreid met afbeeldingen, video's of bewegende tekst. Zo heeft de gebruiker vrijwel onbeperkte mogelijkheden om spannend multimedia-marketingmateriaal en effectieve verkoopstimulansen te ontwerpen.

Gecentraliseerd displaymanagement op afstand

De intuïtieve interface van de X-Sign software helpt de gebruiker om alle displays centraal te bewaken en beheren. Dat kan vanaf iedere locatie op afstand gebeuren. X-Sign levert realtime informatie over de prestaties van de displays. Bij elke kleine complicatie wordt er tijdig alarm geslagen. Tot de andere zeer nuttige functies van X-Sign behoren het controleren van de beeldscherminhoud op ieder display in het netwerk, het updatebeheer, de planning en het uitvoeren van in- en uitschakeltijden, opnieuw opstarten en de volumeregeling.

Download hier de Datasheet

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

Geef een antwoord