De Webshop voor slimme shoppers

BenQ SL6502K 4K UHD

Art.nr. SL6502K
€1.845,49
Op voorraad
1
Productgegevens

BenQ Sl Serie is de alles-in-één-oplossing voor Smart Business-displays

BenQ Smart Signage is de alles-in-één-oplossing voor een betere klantervaring van uw onderneming. De BenQ Smart signage-series is gemakkelijk te installeren, te bedienen en te beheren, zonder aparte media-apparatuur, voor eenvoudiger en slimmer zakendoen.

  • 4K UHD (3840 x 2160)
  • Compatibel met X-Sign software
  • 24/7 gebruik
  • Geschikt voor MDA-beheer op afstand
  • Slank en stijlvol design
  • Easy-to-go standaard voor optimale mobiliteit

X-Sign-software voor contentmanagement

Met X-Sign-software kunt u boeiende digital signage-content op een praktische manier aanpassen, beheren en afspelen en zo onmiddellijk de aandacht van uw klanten trekken.

  • Instant Plug-and-Play met geïntegreerde X-Sign-software
  • Meer dan 100 templates voor probleemloos bewerken van de content
  • Apparaatmanagement en contentdistributie via de cloud

MDA voor afstandsbediening

BenQ Multiple Display Administrator-software (MDA) helpt bij het beheer en management van meerdere displays tegelijkertijd via een lokaal netwerk. Dat is niet alleen erg praktisch, MDA levert ook krachtige prestaties, inclusief integratie van gecentraliseerde monitoring. Niet gebruikte displays kunnen zo uitgezet worden, wat besparing op stroomkosten betekent en het milieu spaart.

Slank en stijlvol design

De smalle rand en het slanke, stijlvolle design past in elke omgeving, of het nu gaat om een trendy café of een dure boetiek.

Ongeëvenaarde 4K UHD-duidelijkheid

De 4K Ultra High Definition-resolutie (3840 x 2160) zorgt voor weergave van voortreffelijk gedetailleerde beelden voor adembenemende visuele ervaringen, met vier keer meer informatie en werkruimte dan op een Full HD 1080p-display voor grotere efficiëntie en productiviteit.

DP Daisy Chain voor 2x2 4K videowand flexibiliteit

De in de sector toonaangevende DisplayPort 1.1a daisy chain-technologie van BenQ Smart Signage maakt het mogelijk meerdere displays te gebruiken om snel een videowand te installeren. Met een 2x2 configuratie kan onmiddellijk een echte 4K (3840 x 2160) videowand worden gecreëerd voor een vier keer meer gedetailleerde presentatie van de onderneming dan in HD-kwaliteit. BenQ Smart Signage is ontworpen voor flexibiliteit, die in staat stelt tot het weergeven van reclameboodschappen op een unieke reeks displays die als nooit tevoren de aandacht trekken.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

Geef een reactie