De Webshop voor slimme shoppers

Everloc Handdoekrek met drie armen

Art.nr. EL-10240
€39,99
Op voorraad
1
Productgegevens

Handdoekrek met drie armen

Het Handdoekrek met drie armen van Everloc is zeer praktisch in zowel uw badkamer, toilet en keuken. Door de doordachte vormgegeving, de draaibare armen en het mooie disign is dit artikel een sierraad voor iedere ruimte. De drager is zeer gemakkelijk te monteren middels een uiterst effectief zuignap-systeem.Bad- en keuken universeel laag

Voordelen van Everloc:

• Geen gaatjes boren in uw mooie tegelwand

• Een Everloc artikel is altijd te verplaatsen / verwijderen zonder sporen achter te laten

• Gemakkelijk schoon te maken (kan immers van de muur verwijderd worden).

Wat is het Everloc bevestigingssysteem?

Ons wereldwijd gepatenteerde Everloc bevestigingssysteem is het enige zuignapsysteem dat waarmaakt wat het belooft: een zeer langdurige bevestiging en een enorme draagkracht. Wanneer de zuignap wordt aangebracht zorgt een silicone ring aan de rand van de houder voor een luchtdichte afsluiting rond de zuignap. Door de draaiknop op de houder aan te draaien zuigt de zuignap zich vacuüm en hecht deze zich met een unieke kracht aan de ondergrond. Het grote voordeel van de Everloc zuignap is gelegen in het feit dat deze ook eenvoudig weer kan worden verwijderd zonder sporen achter te laten. Men hoeft alleen de draaiknop los te draaien en de zuignap van de ondergrond te lichten.


De zuignap kan simpel met zeep onder stromend water worden schoongemaakt en is daarna weer te gebruiken op een andere plaats.

Het Everloc systeem kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De silicone contactring is UV bestendig. Zelfs temperatuursveranderingen tussen -20C tot +80C zullen de zuigkracht van de zuignap niet nadelig beïnvloeden.

Bewaar dit product voor later
webshop

 

 

Geef een reactie