De Webshop voor slimme shoppers

Fintek Oslo 3.0 Airco + verwarming

8032853949108
€1 599.00
Ideaal voor appartementen en kleine winkels
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8032853949108
Merk: Fintek
Geschikt voor: 40 M²

Oslo 3.0

De Oslo 3.0 van Fintek is een krachtige mono block airco met bijzondere eigenschappen. Niet alleen is de Oslo 3.0 een krachtpatser maar het is ook een slanke krachtpatser. Met een dikte van slechts 24 cm hebben we het hier over een dunne airconditioner + verwarming. Niet alleen koelt of verwarmt deze slimme airco de lucht maar hij filtert de lucht ook.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Geschikt voor oppervlaktes van 35 tot 40 m2

Lofts, open ruimtes, grote zolders, etc. kunnen nu ook worden voorzien van een airco zonder buitenunit. Geen buitenunit plaatsen betekend zeker in dichtbebouwde omgevingen en historische centrums een geweldige oplossing. Het is een geweldige oplossing vanwege het niet nodig hebben van de benodigde vergunningen die weer wel van toepassing zijn voor een airco met buitenunit.

Interne luchtverversing en geen "condensaatafvoer"

De luchtverversingsinlaat is essentieel voor een constante luchtverversing van ongeveer 30-40 m3 per uur te garanderen. Dit is een zeer nuttige functie in ruimtes waarin het koolstofdioxidegehalte ne neiging heeft om te gaan stijgen door de aanwezigheid van mensen. Denk hier bij aan een slaapkamer waar tijdens de nacht de lucht kwaliteit flink kan afnemen.

Geluid binnen en buiten

Een monoblock airco produceert geluid. De Oslo produceert afhankelijk van het gevraagde vermogen 37 tot 46 dB. Hiermee is het een redelijk stille airco te noemen die geschikt is voor woon-, werkkamers. Andere geluiden die kunnen ontstaan tijdens de werking zijn contact geluiden van de airco met de muur of de vorming van een klankkast door bijvoorbeeld een spouwmuur. Om deze bijgeluiden tegen te gaan hebben we twee extra voorzieningen als optie. De eerste is een isolatie plaatje dat geplaatst kan worden tussen de airco en de muur. Dit isolatieplaatje kan kleine oneffenheden in de muur opvangen waardoor contactgeluid voorkomen kan worden. De tweede optie is een geluiddempende mat die als een koker in de muurdoorvoer kan worden geplaatst. Deze mat is speciaal ontworpen om geluid te absorberen zodat weerkaatsing wordt tegen gegaan.

Het extra isolatiemateriaal kan ook als complete set worden besteld als optie drie.

Elektrostatisch Filter met Aemina

Standaard is de Oslo uitgerust met een een antibacterieel filter (COD.FA116) waardoor je niet alleen het fijnstof uit de lucht filtert, maar ook de schimmels, microben en andere bacteriën verwijdert uit de lucht die je dagelijks inademt. Ook als de airco niet koelt of verwarmt kan hij in de ventilatiestand de lucht in je huis en slaapkamer gezond houden.

Het elektrostatische- en het stof filter moet je eens in de 3 tot 6 maanden vervangen voor een blijvende goede werking. Het een en ander is wel afhankelijk van de omgeving waarin de airco is geplaatst.

Ontvochtiging van de lucht

De Oslo kan tot 0,88 liter per uur de lucht in een ruimte ontvochtigen. Dit maakt de Oslo ook geschikt voor het plaatsen in slaapkamers. De Oslo is een stille airco (vanaf 37dB), zuivert de lucht en houdt het vochtgehalte op een prettig niveau.

Snelle en makkelijke montage

Behalve dat het een groot esthetisch voordeel is voor buitengevels, maakt de afwezigheid van een buiten unit een snell installatie zonder omgevingsvergunning mogelijk. Twee gaten in de muur zijn voldoende die worden afgedekt met slimme roosters die vanzelf openen als dat nodig is. U heeft geen F-gasvergunning of toestemming voor het plaatsen van de buitenunit nodig want een buitenunit is er gewoon niet!

Elegantie, design en innovatie

Met zijn compacte vormen en een dikte van slechts 25 cm past de OSLO 3.0 zich prima in zeer veel omgevingen. Het is ook mogelijk om er een designelement van te maken dankzij de optie met speciale afwerking kan je er zelfs een kunstobject van maken, Op deze manier integreren deze airco's perfect in elk specifiek huis- of zakelijke context.

Verdamper:

Optioneel kan de airco worden uitgerust met een verdamper. Deze verdamper zorgt ervoor dat er geen aparte afvoer voor het water dat aan de lucht wordt onttrokken hoeft te worden gemaakt. Het water verdampt en wordt afgevoerd via het afvoer kanaal van de warme lucht.

Wifi module:

Optioneel kan er een Wifi module gekoppeld worden aan de airco. Met deze Wifi module kan de airco worden bediend via een App op je mobile telefoon of met de centrale bedieningsconsole.

Verzending:

De airco wordt bij u op locatie afgeleverd door een gespecialiseerd vervoersbedrijf die gespecialiseerd is in grotere en zwaardere pakketten. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw bestelde airco op de juiste manier wordt vervoert, en in goede conditie bij u bezorgt wordt.

Kenmerken:

 • Koelvermogen min-max: 2,932 kW (+/- 10000 BTU)
 • Verwarmingsvermogen min-max: 3.030kW
 • Verbruik elektriciteit bij koeling: 1,1kW
 • Verbruik elektriciteit bij verwarming: 0,97kW
 • Verbruik elektriciteit in stand bij: minder dan 0,01 kW
 • Energieklasse koeling A
 • Energieklasse verwarming A
 • Ontvochtiging van de ruimte: 0,88 liter per uur
 • Ventilator standen: 3 + auto
 • Afstandsbediening
 • Optioneel een Wifi remote control wand montage
 • Behandelde luchtvolume: (m/h): 410
 • Verwisselbaar stoffilter
 • Antibacterieel AEMINA® Air filter (antibacterieel, Antiallergisch en anti legionella)
 • Optioneel een verdamper in plaats van een waterafvoer
 • Geproduceerde geluid is afhankelijk van het gevraagde vermogen voor koeling/verwarming en licht tussen de 37 en 46 dB
 • Koelvloeistof: R410A
 • Afmetingen in mm: (b)1000 x (h)580 x (d)245
 • Gewicht: 44kg
 • Eenvoudige installatie:
 • Certificeringen: CE - TUV - RoHS
 • Eenvoudige installatie:

Installatie zelf doen of laten doen?

Zelf doen is redelijk eenvoudig. Zie de installatie video (is helaas wel in het Italiaans maar geeft een goed beeld)

Wilt u het laten doen (alleen in Nederland) dan komen onze ervaren monteurs graag bij u langs om uw aangeschafte airco te installeren.

De installatie houdt in:

 • Airco wordt opgehangen op de gewenste plek
 • Het boren van de gaten door de buitenmuur (een betonnen muur heeft een meerprijs van € 121,00 incl. BTW)
 • De Airco wordt werkend opgeleverd
 • Kleine introductie om de airco te bedienen
 • * De genoemde prijs is voor een installatie op een muur waar geen leidingen doorlopen, stroom voorziening in de buurt zit en de muur waar de airco unit moet komen vrij toegankelijk is.

  * De muur waarop de airco moet worden geplaatst moet recht zijn zodat de airco waterpas kan worden opgehangen.

  * meerwerk mogelijk op basis van nacalculatie.


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een antwoord