De Webshop voor slimme shoppers

Foobot luchtkwaliteit monitor

Art.nr. FB 1002
€199,00
Op voorraad
1
Productgegevens

ZIE WAT JE INADEMT

Foobot is een monitor voor luchtkwaliteit binnenshuis. Het kan de onzichtbare, geurloze vervuilers in je omgeving ruiken en maakt ze zichtbaar via het LED-display. In één oogopslag laat de kleur en de breedte van de gloed je weten of de lucht die je inademt te vergelijken is met het bos of een drukke snelweg. Kijk hier naar de video

Je hoeft niet gepromoveerd te zijn om de luchtmetingen te begrijpen. Foobot compileert de gegevens verzameld van zijn vier sensoren. Vervolgens wordt een algehele score samengesteld die de luchtkwaliteitsindex van je woning weergeeft op een schaal van 0 tot 100.

De Foobot-app informeert je over de oorzaken en gevolgen van je activiteiten en hoe deze de luchtkwaliteit beïnvloeden. De Foobot doet real-time metingen en geeft je grafieken van elke verontreinigende stof over een bepaalde periode. Je kan met de Foobot vervuilingsbronnen en -patronen gemakkelijker identificeren. Bekijk de voorbeelden in deze video.

Foobot versterkt goede gewoonten, omdat je op de hoogte blijft van wat er in uw huis gebeurt door actief te reageren kunnen gezondheidsproblemen worden voorkomen.

De Foobot kan koppelen met de volgende systemen: Nest, Ecobee, Amazon Echo, IFTTT, Honeywell en Lux.

Bekijk hier de 49 Tips & Tricks

Wat zit er in de verpakking?
- Foobot
- Stekker
- Netwerkkabel

Garantie: 2 jaar


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

Geef een reactie