De Webshop voor slimme shoppers

Happy Shaving Bar Aloë Vera

Art.nr. HS1001
€8,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Wat is een Shaving Bar precies?

Het is een plasticvrije vervanger voor scheerschuim of scheergel! De Shaving Bar van HappySoaps is een product wat wij samen met een aantal loyale klanten hebben bedacht. 💚 Eigenlijk lijkt het op een vrij bekend product; scheerzeep. Maar wat is dan het verschil? Heel belangrijk; Onze Shaving Bar bevat helemaal geen zeep.

Zeep is een heel mooi natuurlijk ingredient. Het heeft echter een tweetal problemen; de pH-waarde is ontzettend hoog en zeep heeft hele sterke ontvettende eigenschappen. Voor gevoeligere lichaamsdelen zoals de intieme zone, maar eigenlijk ook bijvoorbeeld je benen, is scheerzeep daarom niet geschikt. Het kan zorgen voor uitdroging, irritatie en een onbalans in de pH-waarde van je huid.

In onze Shaving Bar hebben wij hier een oplossing voor ontwikkeld! Wij gebruiken een combinatie van zeer milde, sulfaatvrije schuimvormer (die je ook in duurdere Baby Shampoos kan vinden) en natuurlijke oliën en boters om ervoor te zorgen dat onze Shaving Bar super mild is voor je huid. De oliën en boters in onze bar zorgen ervoor dat het scheermes gemakkelijk over je huid glijd en jij kan genieten van een gladde huid zonder irritatie!

Aloë Vera is een onmisbaar ingrediënt voor de huid! Het voorkomt uitdroging en heeft voedende eigenschappen. Daarnaast ruikt het heerlijk zacht en natuurlijk. De Shaving Bar maakt je huid zacht en zorgt voor een gladde scheerbeurt. Net zo effectief als een normale bus scheerschuim, maar dan zonder de chemische ingrediënten of het vervuilende verpakkingsmateriaal.

De HappySoaps Shaving Bars zijn:

vinkje happysoaps 100% PLASTICVRIJ
vinkje happysoaps VEGAN
vinkje happysoaps VRIJ VAN PALMOLIE
vinkje happysoaps DIERPROEFVRIJ
vinkje happysoaps BEVAT NATUURLIJKE SHEA BUTTER, KOKOSOLIE, JOJOBA OLIE EN VITAMINE E
vinkje happysoaps 80 GRAM
vinkje happysoaps STAAT GELIJK AAN 3 – 4 BUSSEN SCHEERSCHUIM
vinkje happysoaps PH – HUIDNEUTRAAL
vinkje happysoaps GESCHIKT VOOR HET GEHELE LICHAAM

Flag: Netherlands on JoyPixels 5.5 HANDGEMAAKT IN NEDERLAND MET hartje happysoaps
Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

Geef een antwoord