De Webshop voor slimme shoppers

Videowall 4x55 ïnch beeldschermen

Art.nr. DAIVID455
€9.950,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Er is al een huurovereenkomst mogenlijk van € 5,46 per dag!

Voor deze videowall hebben we gekozen voor De PL552 van BenQ. De PL552 is een optimale videowall oplossing voor de meest verbluffende beeldkwaliteit en het meest eenvoudige inhoudsbeheer. De PL552 heeft een 4K-scherm met een ultradunne 3,5 mm rand en maakt gebruik van Daisy Chain technologie. Zo kunt u uw doelgroep overweldigen met een naadloze kijkervaring die volledig draait om de impact. Uw content kan met deze videowall zonder afleidende factoren worden gepresenteerd. De PL552 brengt de eenvoud van USB plug-and-play samen met een systeem voor het inplannen van inhoud en maakt het ook voor de leek eenvoudig om inhoud over alle displays te verspreiden. Met de PL552 krijgt u een ongeëvenaarde videowall oplossing die uw klanten informeert en verbluft.

DP Daisy Chain levert verbluffende scherpe 4K afbeeldingen

De PL552 heeft een toonaangevende DisplayPort1.1a Daisy Chain technologie en is speciaal gemaakt voor het weergeven van verbluffend mooie 4K UHD-afbeeldingen op een videowall installatie van maximaal 15 x 15 zonder het gebruik van splitters. De eenvoud van het inhoudsbeheer wordt verder versterkt door de X-Sign softwarecompatibiliteit van de PL552, waarmee u eenvoudig uw 4K-videoberichten kunt aanmaken en verrijken met meer dan 100 ingebouwde sjablonen.

U kunt eenvoudig de inhoud weergeven en verspreiden

Steek een USB-flashdrive in de PL552 en u kunt direct de multimedia-inhoud afspelen. Nadat u de USB-flashdrive heeft geplaatst, kunt u op precieze wijze een speellijst indelen en de afspeeltijden van inhoud inplannen, zodat u deze perfect aan uw zakelijke behoeften kunt aanpassen.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een antwoord