Weetjes Betreffende Marktconcurrent

Op deze “over ons” pagina vind u relevante informatie betreffende marktconcurrent en de eigenaar Gert Suur.

Gert Suur heeft Marktconcurrent opgericht met de doelstelling om meer te zijn dan een webshop. Via de webshop kunt u leuke, handige en altijd voordelige aanbiedingen vinden. Via Dairiten diverse diensten afnemen zoals Cloud telefonie, Tijdelijk personeel, certificaten voor communicatie met de Belgische overheid, sales en marketing diensten zoals affiliate netwerken opzetten of email services, en content en schermen voor DIgital Signage.

webshop

De webshop van Marktconcurrent is een outlet, affiliate en sport sponsoring organisatie. In deze organisatie zijn transparantie, service en klantvriendelijkheid de pijlers waarop de het geheel is gebouwd. 

Zoals u weet staat het internet vol met allerlei aanbiedingen en onzin verhalen. Maar welke moet je nu hebben of geloven? Welke is de voordeligste? En welke gun ik ook de business?  Ga ik mijn geld besteden bij de grote niet Nederlandse partijen of denk ik niet alleen in het Nederlands maar wil ik ook met een 100% Nederlandse organisatie mijn dingen regelen en producten aanschaffen. 

100% NL

Ik, Gert Suur ben gestart met Marktconcurrent, een webshop en diensten organisatie, die de Nederlandse handelsgeest weer wil benoemen. Dit doen we door de zekerheid waar u naar zoekt ook werkelijk aan te bieden. de Webshop van Marktconcurrent levert direct uit de magazijnen van de importeurs waardoor niet alleen de prijs zeer gunstig is maar ook de aftersales service op een zeer hoog niveau staat. Kortom geen vage bepalingen maar sterke garanties, goede producten voor een eerlijke prijs. Voor Marktconcurrent is een lage prijs dan ook zeker geen synoniem voor mindere kwaliteit.

Visie

Voor Marktconcurrent zijn de klanten zeer belangrijk want zonder klanten geen Marktconcurrent. Zo simpel is het. Onze missie is dan ook zoveel mogelijk goede relaties met als resultaat tevreden klanten. 

De visie betreffende Marktconcurrent is dat een webshop moet kunnen bouwen op steeds terug kerende klanten. Want als klanten steeds opnieuw bij jou willen bestellen doe je zelf je werk goed. Maar ook de klant willen wij graag bedanken en daarvoor hebben wij de vaste klantenkorting geïntroduceerd.

Onze prijsstrategie is zeer scherp maar ook eerlijk. Om te kunnen blijven bestaan moet een bedrijf dus ook Marktconcurrent winst maken. Om winst te maken heeft Marktconcurrent geen hoge marges nodig. Wij hebben onze organisatie zo ingericht dat we met minimale kosten onze klanten toch een hele goede service kunnen geven.

Verzendkosten

Waarom gratis verzending alleen bij een bestelling boven een bepaald bedrag? Dit is heel eenvoudig: Ook wij hebben kosten die gemaakt moeten worden voor het verzenden PostNL of een andere vervoerder, versturen helaas niet gratis. ZIj moeten op de een of andere manier betaald worden. De gratis verzenden webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten.

Wij van Marktconcurrent zijn open en eerlijk betreffende de verzendkosten!

Voor vragen

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons mailen op info@marktconcurrent.nl ook via de telefoon zijn wij te bereiken. Degene die het GSM nummer van Gert Suur hebben weten dat ze altijd contact opkunnen nemen voor een kop kofie en een goed gesprek.

Marktconcurrent is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60.372.516

Het BTW identificatie nummer van Marktconcurrent is NL001331742B06

Partners van Marktconcurrent

Vaste Klanten Korting

Algemene Voorwaarden

Contact

PS: een referentie over ons Markconcurrent stellen wij zowel in onze webshop, op onze Facebook pagina of waar dan ook zeer op prijs. Regelmatig verloten we een artikel uit onze webshop voor de personen die over ons een referentie hebben geschreven.


Betreffende Marktconcurrent

Mocht deze “over ons” pagina bij u vragen op wekken stuur een mail of bel ons. 

Pagerank via De Linkotheek