Sorry, sorry, duizendmaal sorry. Klanttevredenheid is een heuse eerste prioriteit voor ons. Maar soms slaan ook wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Laat ons weten wat de klacht is en we gaan ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Binnen 5 werkdagen heb je antwoord.

Hoe nu verder?

We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact op neemt met onze klantenservice. We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, mail, en per post

Ben je niet tevreden met het antwoord? Zoek het hogerop en schrijf onze eigenaar aan. Je kunt hem mailen (gert@marktconcurrent.nl) of een brief sturen per post naar onderstaand adres. Binnen 5 werkdagen heb je antwoord.

Marktconcurrent

T.a.v. Serviceafdeling

De Vier Uitersten 8

4765 BW  Zevenbergschenhoek

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)