Over ons en Marktconcurrent

Op deze “over ons” pagina vind u relevante informatie betreffende Marktconcurrent en de eigenaar Gert Suur.

Gert Suur heeft Marktconcurrent ruim 10 jaar geleden opgericht met de doelstelling om meer te zijn dan een webshop. Via de webshop kunt u leuke, handige en altijd voordelige aanbiedingen vinden. Via ons onderdeel Dairiten  kunt u diverse diensten afnemen zoals certificaten voor communicatie met de Belgische overheid, sales en marketing diensten zoals affiliate netwerken opzetten of email services. Ook het creëren van content en het leveren adviesdiensten zijn producten van Dairiten. In 2021 is Aircounit.com als specialistische website voor aircounits zonder buitenunits opgezet. Aircounits zonder buitenunits kunnen en zullen een grote rol gaan spelen in de energie transitie. Ook de toenemende vraag naar een gezond binnen en werk klimaat zal een steeds grotere rol gaan spelen.

webshop

De webshop van Marktconcurrent is een verzameling van interessante producten, Deze producten zijn allemaal op de een of andere manier onder onze aandacht gekomen omdat ze iets bijzonders hebben. We staan dan ook altijd open voor nieuwe productlijnen zolang deze maar iets bijzonders hebben en bij voorkeur in Europa zijn geproduceerd. Bij Marktconcurrent zijn transparantie, service en klantvriendelijkheid de pijlers waarop de het geheel is gebouwd. 

Zoals u weet staat het internet vol met allerlei aanbiedingen en onzin verhalen. Maar kan je deze ook wel geloven?  Welke moet je nu hebben of geloven? Welke is de beste? En welke gun ik ook de business?  Ga ik mijn geld besteden bij de grote niet Nederlandse partijen? Wil je geen  grote bezorgafstanden van duizenden kilometers. Wij zeggen denk  niet alleen in het Nederlands maar bestel ook Nederlands. Marktconcurrent is een 100% Nederlandse organisatie en is ook gericht op Nederland. We bezorgen ook in de landen direct om ons heen zoals België en Duitsland maar verder gaan we gewoon niet.

Alle prijzen vermeld in de webshop zijn inclusief BTW.

100% NL

Ik, Gert Suur ben gestart met Marktconcurrent in 2010, een webshop en diensten organisatie, die de Nederlandse handelsgeest weer wil benoemen. Dit doen we door de zekerheid waar u naar zoekt ook werkelijk aan te bieden. De Webshop van Marktconcurrent levert uit eigen voorraad en/of direct uit de magazijnen van de importeurs of Fabrikanten in Europa (hier zijn speciale afspraken over gemaakt en is geen dropshipment). Alle producten die je kunt kopen bij Marktconcurrent zijn op voorraad in Europa waarvan het grootste gedeelte gewoon in Nederland staat. Onze werkwijze voorkomt dan ook een extra vervoersbeweging. Met andere woorden je product heeft minder kilometers nodig om bij jou te komen. Belangrijk voor Marktconcurrent is dat de  aftersales service op een zeer hoog niveau staat ook bij onze partners. Kortom geen vage bepalingen maar sterke garanties, goede producten voor een eerlijke prijs. Voor Marktconcurrent is een goede prijs dan ook zeker geen synoniem voor mindere kwaliteit.

Gegevens Marktconcurrent

Marktconcurrent is ingeschreven als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel met de naam Markt Concurrent onder nummer: 60.372.516 en het BTW-identificatienummer nummer van Marktconcurrent is: NL 001331742B06

Post en vestigingsadres is:

De Vier Uitersten 8

4765 BW Zevenbergschenhoek

Email: info@marktconcurrent.nl

Telefoonnummer is: 0182-763058 (tijdens werkdagen van 9:00 tot 15:00)

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden

Het modelformulier voor herroeping kunt u hier downloaden

Visie

Voor Marktconcurrent zijn de klanten zeer belangrijk. Zonder klanten geen Marktconcurrent. Zo simpel is het. Onze missie is dan ook zoveel mogelijk goede relaties met als resultaat tevreden klanten. 

De visie betreffende Marktconcurrent is dat een webshop moet kunnen bouwen op steeds terug kerende klanten. Want als klanten steeds opnieuw bij jou willen bestellen doe je zelf je werk goed.

Onze prijsstrategie is eerlijk en scherp. Om te kunnen blijven bestaan moet een bedrijf dus ook Marktconcurrent winst maken. Om winst te maken heeft Marktconcurrent geen hoge marges nodig. DIt kunnen wij omdat onze organisatie zo is ingericht dat we met minimale kosten onze klanten een goede service kunnen geven.

Klachten

Sorry, sorry, duizendmaal sorry. Klanttevredenheid is een heuse eerste prioriteit voor ons. Maar soms slaan ook wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Laat ons weten wat de klacht is en we gaan ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

Hoe nu verder?

Garantie

Gaat uw aankoop sneller dan verwacht kapot? Dan hebt u  recht op reparatie of vervanging van uw product. Dat noemen we garantie. Er zijn 3 soorten garantie: verkopersgarantie, fabrieksgarantie en wettelijke garantie. Wettelijke garantie heb je altijd bij een aankoop bij ons. Dat staat in de wet en wij houden ons daaraan. 

Voor vragen

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons mailen op info@marktconcurrent.nl Ook via de telefoon zijn wij te bereiken. Degene die het GSM nummer van Gert Suur hebben weten dat ze altijd contact opkunnen nemen voor een kop kofie en een goed gesprek.

PS: een referentie over Markconcurrent stellen wij zowel in onze webshop of op Google zeer op prijs. Regelmatig verloten we een artikel uit onze webshop voor de personen die over ons een referentie hebben geschreven.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook voor Marktconcurrent een belangrijk onderdeel in de beslissingen die we nemen. Zo zoeken we vooral producten die in Europa worden gefabriceerd en proberen we met zo weinig mogelijk vervoersbewegingen de producten bij onze klanten te krijgen. Waardoor het aantal benodigde kilometers zo klein mogelijk is. Daarnaast zijn we constant in overleg met onze fabrikanten en importeurs over hoe de aangeboden producten milieu vriendelijker kunnen worden.

Mocht deze “over ons” pagina bij u vragen op wekken stuur een mail of bel ons. 

Pagerank via De Linkotheek
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marktconcurrent
Average rating:  
 0 reviews