Contact met Marktconcurrent

Wilt u contact, hebt u vragen, opmerkingen of wilt u algemene informatie over Marktconcurrent  dan kunt u op diverse manieren contact opnemen met ons. Ook op de ‘over ons’ pagina kunt u meer informatie vinden.

1; Contact via email:  Klik hier voor mail naar marktconcurrent 

De meeste mensen gebruiken Email om contact op te nemen met ons. Ook wij vinden Email de meest effectieve manier van communiceren en dit heeft dan ook onze voorkeur.

2; Contact via telefoon: 0182-763058  (tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00

De telefoon is een goede manier om direct in contact te komen met een medewerker van Marktconcurrent. Helaas zijn wij niet altijd in staat om de telefoon ook werkelijk op te nemen. Onze webshop is 24 uur per dag geopend en dat 7 dagen in de week. Onze telefonische bereikbaarheid is echter helaas beperkt. Deze beperking is het gevolg van onze doelstelling om onze kosten zo laag mogelijk te willen houden. Want alle kosten bij elkaar opgeteld bepalen uiteindelijk de prijs die wij voor onze producten moeten vragen om te kunnen blijven bestaan. Des te lager onze kosten zijn des te gunstiger uw prijskaartje is. 

3: Per post:  De Vier Uitersten 8, 4765 BW,  Zevenbergschenhoek

De meest kostbare en trage manier voor u om contact met ons op te nemen is per post. Email is gratis en zelfs het contact opnemen via de telefoon is ook tegenwoordig voor steeds meer mensen gratis. Niet dat wij u een gratis nummer om te bellen aanbieden want ook dit heeft te maken met kosten beperking, maar veel mensen hebben tegenwoordig onbeperkt bellen in hun abonnement. Wij van Marktconcurrent zullen niet via de post reageren maar per Email. Zorgt u er dus altijd voor dat als u per post met ons communiceert dat u uw email adres ook meestuurt. Wij streven ernaar dat u binnen 48 uur een reactie van ons ontvangt. Helaas zal u bij het geven van een reactie per post wat langer moeten wachten.

leveranciers die hun producten ook willen aanbieden via Marktconcurrent, vragen wij een email te sturen naar onze sales afdeling door hier te klikken 

Voor de diensten van Marktconcurrent kunt u meet informatie vinden op onze website van Dairiten.

Voor extra informatie over Marktconcurrent verwijzen wij u graag naar onze klantenservice. 

Contact en contact formulier

Geef een reactie