Verzendkosten, waarom verzendkosten? 

Bij een besteding vanaf € 75,00 of meer betaald u bij ons geen verzendkosten. U vraagt zich mogelijk af: Waarom niet helemaal gratis verzending? Dit is eigenlijk heel logisch want de vervoerders bezorgen helaas niet gratis en moeten op de een of andere manier betaald worden. Bij kleine bestellingen is dat daarom helaas niet mogelijk. Daarom betaald u bij Marktconcurrent bij een besteding van minder dan € 75,00 verzendkosten. Bij een bestelling tot € 30,00 betaald u € 6,00 voor de verzending, bij een bestelling van € 30,00 tot € 45,00 betaald u € 5.00, bij een bestelling van € 45,00 tot € 60,00 betaald u € 4.00 aan verzendkosten  en bij een bestelling van € 60,00 tot € 75,00 betaald u slechts € 2.00 aan verzendkosten. De meeste webwinkels die helemaal geen verzendkosten berekenen verwerken deze kosten als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Natuurlijk kunnen ook wij onze producten allemaal iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten berekenen, zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels. Maar wij vinden het verborgen berekenen van verzendkosten oneerlijk. Het is oneerlijk omdat als klanten meerdere artikelen bestellen zij eigenlijk dubbele verzendkosten betalen. Webwinkels die dus helemaal geen verzendkosten berekenen, verdienen dus extra zonder dat u het door heeft op “de geen verzendkosten”………. 

Vervoerders

We maken gebruik van meerdere vervoerders.  Dit kunnen zijn Post NL, DHL, DPB en voor de zwaardere pakketten maken we gebruik van XXL Pakket. 

Een Track and Trace code ontvangt u voor het kunnen volgen van uw bestelling zodra deze beschikbaar is. 

Mocht u niet aanwezig zijn dan wordt het pakket bij uw buren aangeboden met een melding hiervan in uw brievenbus. U heeft de mogelijkheid om tijdens de bestelling via het opmerkingen formulier specifieke aanwijzingen te geven betreffende de aflevering van uw bestelling. 

Inclusief installatie

Heeft u een product besteld inclusief installatie dan nemen wij binnen 2 werkdagen na de bestelling  contact met u op per telefoon voor het maken van een maatwerk afspraak.

Levertijd

De standaard levertijd bij Marktconcurrent is 1 tot 8 werkdagen. Uiteraard proberen wij om zo snel als mogelijk het door u bestelde product te leveren en in de praktijd is dat ook vaak 1 werkdag na de bestelling. Maar ook hier beloven we geen dingen die we niet altijd kunnen nakomen niet alleen zijn we afhankelijk van de vervoerder maar ook kosten spelen een rol hierin. Om beloftes als vandaag besteld morgen geleverd na te kunnen komen moeten er bepaalde zaken geregeld worden die gewoon veel geld kosten. Wij van Marktconcurrent hebben ervoor gekozen om deze kosten uit te sparen voor een nog betere prijs.

Verzendkosten waarom verzendkosten