Gaat uw aankoop sneller dan verwacht kapot? Dan hebt u  recht op reparatie of vervanging van uw product. Dat noemen we garantie. Er zijn 3 soorten garantie: verkopersgarantie, fabrieksgarantie en wettelijke garantie. Wettelijke garantie heb je altijd bij een aankoop bij ons. Dat staat in de wet. 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze verkopersgarantie doet niet af aan de wettelijke garantie. Ook de fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Meer informatie over de wettelijke garantie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Het aanmelden van een garantieverzoek kunt u doen via  onze service afdeling ter attentie van de klantenservice marktconcurrent met een korte beschrijving van het probleem en vermelding van het ordernummer en in de bijlage een kopie van de factuur.

Binnen 5 werkdagen zullen wij dan contact met u opnemen voor de verdere afhandeling van uw garantie vraag.

Wij werken met een Carry-in Garantie. Dit houdt in dat als u een product binnen de garantie termijn naar ons terug moet sturen, deze kosten voor u van rekening zijn. De geschatte kosten voor kleine producten die door de brieven bus kunnen zijn ongeveer 1 tot 3 euro. Let op! Post door de brievenbus wil wel eens niet aankomen, hierom raden wij deze methode niet aan. Als u hier toch voor kiest, is dit op eigen risico.

Voor grotere producten kunt u dit het beste verzenden via een pakketen dienst de kosten hier voor zijn ongeveer 6 tot 11 euro. Wij raden aan dit verzekerd te versturen.

Voor verzendingen boven de 30 KG is het handig even met onze klantenservice contact op te nemen om de mogelijkheden door te nemen.

Voor actuele kosten raden wij u aan de tarieven te bekijken voor de door u gekozen verzender.

Wij zijn ook gecertificeerd door Thuiswinkelwaarborg waardoor u de zekerheid heeft dat wij uw garantievraag op de juiste manier zullen afhandelen