Over ons en Marktconcurrent

Op deze “over ons” pagina vind u relevante informatie betreffende Marktconcurrent en de eigenaar Gert Suur.

Gert Suur heeft Marktconcurrent opgericht met de doelstelling om meer te zijn dan een webshop. Via de webshop kunt u leuke, handige en altijd voordelige aanbiedingen vinden. Via Dairiten diverse diensten afnemen zoals Cloud telefonie, Tijdelijk personeel, certificaten voor communicatie met de Belgische overheid, sales en marketing diensten zoals affiliate netwerken opzetten of email services. Ook het creëren vancontent en het leveren van schermen voor DIgital Signage is een dienst van Dairiten.

webshop

De webshop van Marktconcurrent is een verzameling van interesante producten, Deze producten zijn allemaal op de een of andere manier onder onze aandacht gekomen omdat ze iets bijzonders hebben. We staan dan ook altijd open voor nieuwe productlijnen zolang deze maar iets bijzonders hebben. Bij Marktconcurrent zijn transparantie, service en klantvriendelijkheid de pijlers waarop de het geheel is gebouwd. 

Zoals u weet staat het internet vol met allerlei aanbiedingen en onzin verhalen. Maar kan je deze ook wel geloven?  Welke moet je nu hebben of geloven? Welke is de beste? En welke gun ik ook de business?  Ga ik mijn geld besteden bij de grote niet Nederlandse partijen? Wil je geen  grote bezorgafstanden van duizenden kilometers. Wij zeggen denk  niet alleen in het Nederlands maar bestel ook Nederlands. Marktconcurrent is een 100% Nederlandse organisatie en is ook gercht op Nederland. We bezorgen ook in de landen direct om ons heen zoals België en Duitsland maar verder gaan we gewoon niet.

100% NL

Ik, Gert Suur ben gestart met Marktconcurrent, een webshop en diensten organisatie, die de Nederlandse handelsgeest weer wil benoemen. Dit doen we door de zekerheid waar u naar zoekt ook werkelijk aan te bieden. De Webshop van Marktconcurrent levert direct uit de magazijnen van de importeurs waardoor meer dan alleen de prijs gunstig is. Het voorkomt ook een extra vervoers gedeelte. Met andere woorden je product heeft minder kilometers nodig om bij jou te komen. Balngrijk voor Marktconcurrent is dat de  aftersales service op een zeer hoog niveau staat. Kortom geen vage bepalingen maar sterke garanties, goede producten voor een eerlijke prijs. Voor Marktconcurrent is een goede prijs dan ook zeker geen synoniem voor mindere kwaliteit.

Visie

Voor Marktconcurrent zijn de klanten zeer belangrijk. Zonder klanten geen Marktconcurrent. Zo simpel is het. Onze missie is dan ook zoveel mogelijk goede relaties met als resultaat tevreden klanten. 

De visie betreffende Marktconcurrent is dat een webshop moet kunnen bouwen op steeds terug kerende klanten. Want als klanten steeds opnieuw bij jou willen bestellen doe je zelf je werk goed. Maar ook de klant willen wij graag bedanken en daarvoor hebben wij de vaste klantenkorting geïntroduceerd.

Onze prijsstrategie is eerlijk en scherp. Om te kunnen blijven bestaan moet een bedrijf dus ook Marktconcurrent winst maken. Om winst te maken heeft Marktconcurrent geen hoge marges nodig. DIt kunnen wij omdat onze organisatie zo is ingericht dat we met minimale kosten onze klanten een goede service kunnen geven.

Verzendkosten

Waarom gratis verzending alleen bij een bestelling boven een bepaald bedrag? Dit is heel eenvoudig: Ook wij hebben kosten die gemaakt moeten worden voor het verzenden PostNL of een andere vervoerder, versturen helaas niet gratis. ZIj moeten op de een of andere manier betaald worden. De gratis verzenden webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten.

Wij van Marktconcurrent zijn open en eerlijk betreffende de verzendkosten!

Voor vragen

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons mailen op info@www.marktconcurrent.nl ook via de telefoon zijn wij te bereiken. Degene die het GSM nummer van Gert Suur hebben weten dat ze altijd contact opkunnen nemen voor een kop kofie en een goed gesprek.

Marktconcurrent is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60.372.516

Het BTW identificatie nummer van Marktconcurrent is NL001331742B06

PS: een referentie over Markconcurrent stellen wij zowel in onze webshop, op onze Facebook pagina of waar dan ook zeer op prijs. Regelmatig verloten we een artikel uit onze webshop voor de personen die over ons een referentie hebben geschreven.

Betreffende Marktconcurrent

Mocht deze “over ons” pagina bij u vragen op wekken stuur een mail of bel ons. 

Pagerank via De Linkotheek
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marktconcurrent
Average rating:  
 0 reviews