Seniorenvoordeelpas en Marktconcurrent slaan de handen ineen.

Wat is het voordeel voor Senioren?

Seniorenvoordeelpas en Marktconcurrent hebben de handen ineen geslagen door specifiek voor de pashouders  een webshop te ontwikkelen met producten specifiek voor senioren. De bezitters van de voordeelpas krijgen in deze webshop een extra hoge korting van wel 10%

Vraag ook Seniorenvoordeelpassnel je kortingscode aan bij Seniorenvoordeelpas. Ben je ook nog eens vaste klant van Marktconcurrent dan komt daar nog eens 5% extra korting bovenop.

De meeste korting voor Seniorenvoordeelpas houders

De kortingsacties en voordelen zijn afgestemd op de levensstijl van de veelal vitale senioren die graag leuke dingen ondernemen, maar ook bewust op zijn hun uitgaven. 

Seniorenvoordeelpas is dé website voor senioren in Nederland die midden in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen. Door lid te worden ontvang je kortingsacties en voordelen op zowel dagelijkse uitgaven, uitjes zoals een restaurantbezoek of een stedentrip en vaste lasten, bijvoorbeeld je energierekeningen. Seniorenvoordeelpas treedt daarnaast op als collectief geheel richting winkeliers, horeca, verzekeraars en energieaanbieders. 

Marktconcurrent doet meer voor senioren

Onze klanten en iedereen die onze nieuwsbrief leest maakt iedere maand kans op een gratis product uit het gehele assortiment van Marktconcurrent. Ook aan deze winaktie kunnen de voordeelpas houders gratis mee doen.  Doe dus ook mee en wordt ook een winnaar.

https://www.marktconcurrent.nl/gratis-producten/

Over Ons