TEQOYA lucht ionisatie zorgt voor gezonde lucht op een geruisloze manier.

TEQOYA lucht ionisatie is een Franse onderneming die er naar streeft om slimme, gemakkelijk in het gebruik en duurzame oplossingen te maken. Deze oplossingen zorgen al op heel veel plaatsen voor een betere luchtkwaliteit in huis, kantoor of behandelruimte.

Klik hier en ga direct naar de producten van TEQOYA

Missie van TEQOYA lucht ionisatie

In 2014 is TEQOYA lucht ionisatie begonnen aan hun missie om schone lucht te creëren. Met als uitganspunt geen extra belasting voor het milieu. In deze missie zijn ze nu al ruimschoots geslaagd. Ze hebben dit bereikt met een baanbrekende innovatie die is gebaseerd op luchtionisatie. De Missie wordt vandaag de dag ondersteund door gepatenteerde technologiën die in de laatste 15 jaar zijn ontwikkeld en nog steeds worden doorontwikkeld.

Kwaliteit

De luchtionisatoren van TEQOYA zijn met grote afstand de beste in de markt. Zo produceren ze geen ozon als bijproduct en zijn ze zeer milieuvriendelijk. De producten zijn gemaakt voor een continue geruisloze luchtzuivering. Ook zijn ze gemaakt om zeer lang mee te gaan. Het resultaat is dat er nu bijzondere producten zijn die niet alleen duurzaam, maar ook nog eens strak van design zijn. Met dit strakke design passen ze in ieder interrieur. De TEQOYA ionisatie is ontworpen en wordt ook vervaardigd in Frankrijk met gebruikmaking van componenten van de allerhoogste hoogste kwaliteit. TEQOYA helpt u beter te leven, door ervoor te zorgen dat u goed geconditioneerde lucht inademt.

De naam TEQOYA

Nomen est omen is een bekende uitspraak van Cicero. Hiermee zei hij dat de naam van een bedrijf voor zich spreekt. Het bewijs? TEQOYA ionisatie. De naam “TEQOYA” is gekozen omdat het technische- en natuurbegrippen combineert. Tesamen vertegenwoordigen deze begrippen schone lucht. “TEQOYA” en “De lucht die gezondheid brengt” worden in het Chinees op dezelfde manier uitgesproken. TEQOYA luchtionisatoren zuiveren de lucht die we inademen met zeer geavanceerde techniek. De Sequoia boom, die bekend is om zijn luchtzuiverende eigenschappen, zuivert de lucht op een vergelijkbare manier. Maar die gebruikt voor het zuiveren van de lucht de naalden aan zijn takken.

Duurzaamheid

Het bereiken van goede duurzaamheid is alleen te bereiken met een laag energiegebruik.. De TEQOYA ionisatie producten hebben dan ook een zeer laag energiegebruik. Daarnaast hebben ze geen bewegende delen waardoor de slijtage tot het absolute minimum beperkt is. TEQOYA geeft daarom tot wel 10 jaar garantie op zijn producten. Hier komt nog eens bij dat de ionisatie producten zo zijn samengesteld dat alle onderdelen recyclebaar zijn. Teqoya ionisatie is milieuvriendelijk met een hoofdletter M.

Air purifiers van Teqoya- Hoe werken die?

Overtuig jezelf met de producten van TEQOYA ionisatie

Teqoya lucht ionisatie