Vaste klanten korting voor onze klanten

Als uiting van dankbaarheid hebben wij een vaste klanten korting. Voor Marktconcurrent zijn klanten belangrijk, sterker zij zijn ons bestaansrecht! en daar zijn wij dankbaar voor. De producten in onze eigen webshop zijn altijd al scherp geprijst en met de korting als trouwe klant weet u zeker dat u de laagste prijs betaald voor de producten in onze webshop. Wij van Marktconcurrent kunnen u deze zeer scherpe prijzen aanbieden omdat wij direct leveren uit de magazijnen van de importeurs. De lage prijzen gaan dan ook zeker niet ten koste van onze service. Profiteer ook mee met de voor u zeer gunstige afspraken die wij als Marktconcurrent hebben gemaakt

Hoe werkt het?

U registreert zich tijdens uw bestelling in de webshop van Marktconcurrent en u ontvangt automatisch bij uw eerstvolgende bestelling in onze webshop  5% vaste klanten korting. Mocht u hiernaast uw persoonlijke kortingscoupon hebben opgevraagd, dan ontvangt u direct een kortingscode waarmee u ook 5% korting kunt ontvangen.Vaste klanten korting

Korting op korting

Bent u al als klant geregistreerd en heeft u nog geen persoonlijke kortingscoupon aangevraagd, dan kunt u deze alsnog aanvragen en ontvangt u bovenop de vaste klanten korting nog eens 5% korting. Korting op korting dus.

De vaste klanten korting is ook van toepassing in combinatie met andere kortingscoupons. Deze kortingscoupons kunt u o.a. verdienen bij ons op facebook, bij een van onze leuke acties, via onze nieuwsbrief of via een van onze partners.

Like ons in ieder geval op facebook zodat u op de hoogte blijft van leuke acties en speciale aanbiedingen. 

Klanten initiatief 

Als u een leuk idee heeft voor een Facebook actie geef die dan aan ons door via de mail of op Facebook. De leukste ideeën worden door ons niet alleen gewaardeerd maar ook beloond met een leuke attentie.

FB duim
Like ons op facebook

Vaste klanten korting is alleen van toepassing in de eigen webshop van Marktconcurrent. 

Geef een antwoord