De Webshop voor slimme shoppers

AQUARIA S1 20 P ontvochtiger + Hepa filter

02064
€280.00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183020649

OLIMPIA SPLENDID AQUARIA S1 20 P

Deze Aquaria is een zeer complete ontvochtiger. Naast het voorfilter en het actieve koolstoffilter is het apparaat ook voorzien van een HEPA-filter dat ook efficiënt is voor verontreinigende deeltjes tot 0,3 micron. En dankzij het touchscreenpaneel en de geïntegreerde wifi biedt Aquaria S1 20 P een nauwkeurige bediening, binnen en buitenshuis.

Wat maakt de AQUARIA S1 20 P Speciaal?

1. Ontvochtiger

De AQUARIA ontvochtigt de kamer tot wel 20 liter per 24 uur. Wanneer een volle tank wordt gedetecteerd, wordt er een alarm gegeven.

2. Compacte Vormgeving

De afmetingen zijn compact, met slechts 367 x 610 x 274mm is dit een compacte met Italiaans design vormgegeven luchtontvochtiger.

3. Dubbele filter

De AQUARIA haalt de de belangrijkste allergenen uit de lucht doormiddel van het antistof filter en elimineert onaangename geuren dankzij het geïntegreerde actieve koolstof filter.

4. HEPA filter

Het extra HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) is een filter met een grote capaciteit om kleine (hele kleine!) deeltjes te filteren. HEPA-filters verwijderen meer dan 99,9% van de deeltjes uit de luchtstroom die door het filter heen gaat. Deze deeltjes kunnen bestaan uit allergenen, virussen, bacteriën, chemische samenstellingen, stof, etc. Een HEPA-filter is het beste type luchtfilter dat momenteel verkrijgbaar is.

5. Wifi

Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi-module kun je de ontvochtiger met het internet verbinden en op afstand bedienen via de mobiele app OS HOME (Android/iOS). Zo heb je altijd controle over de de vochthuishouding in je huis! Je kan de Aquaria ook koppelen aan je Google Home of Siri en daarmee echt smart maken met spraakbediening.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

OS Home

Beheer de apparaten van Olimpia Splendid voor het comfort thuis door middel van de smartphone of tablet. Met de app OS Home kunt u het product eenvoudig verbinden, de werking ervan inschakelen en uitschakelen en de voornaamste functies ervan regelen.

Downloaden op Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com....

Functies die zeer handig in het gebruik zijn:

 • Ontvochtigingscapaciteit: 20 l/24h
 • Gemotoriseerde flap
 • Dry-functie
 • Voor ruimten tot 90 m3
 • Inhoud tank: 5 L
 • Timer 1-24h
 • Uitneembare semi-transparante tank met handvat
 • Temperatuur- en vochtigheidsindicator
 • Geluidsniveau 38 dB
 • IPXO bescherming
 • Snelheid: laag/gemiddeld/hoog
 • Kinderslot

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

- Download hier de Wifi handleiding

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie