De Webshop voor slimme shoppers

BarrelQ Big Zwart 200 liter

8719326038902
€249.00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8719326038902
Merk: BarrelQ

De originele BarrelQ + cover (zomerhoes)

De BarrelQ Big is een 200 L Olievat met een stalen mand en grill. Het is niet alleen een barbecue maar ook een vuurkorf en een bijzettafel. Multifunctioneel dus.

Dit is de orginele Barrel BBQ. Hij is stoer, hij is robuust. Hij staat goed in elke tuin. Het is een bezienswaardigheid op elk feestje. De BarrelQ is is een 200 Liter Olievat- dekselvat met een stalen mand en grill. Het is niet alleen een barbecue maar ook een vuurkorf en een bijzettafel. Multifunctioneel dus. Het is een super gebruiksvriendelijke barbecue. Je gooit wat kolen of briketten in de mand. Je steekt ze aan, doet de grill er op en je kan BarrelQ-en! En na het eten gooi je wat hout er bij en je hebt een mooie vuurkorf om erbij uit te buiken! De BarrelQ Big kan uitgebreid worden met verschillende Add-ons. De teppanyaki grill plaat bijvoorbeeld.

De BarrelQ is een zeer gebruiksvriendelijke barbecue. Een paar houtskoolbriketten, vuurtje stoken, grillplaat erop en het avontuur kan beginnen. Na een geslaagd diner gooi je een beetje hout in de korf en tover je je BarrelQ om tot de ultieme vuurplaats. De gezelligste barrel ooit gemaakt!

Bestickering:

Voor al onze vaten geldt: je kan er een sticker opplakken. Op die manier kan je jouw barbecue, prullenbak of statafel dus perfect customizen. Wij plakken de sticker er voor je op. Moet je alleen zelf artwork(AI- EPS bestand) mailen naar info@ marktconcurrent.nl. Het ontwerp mag maximaal 20 cm hoog zijn en 40 cm breed. We plakken de sticker op het gladde middenvlak van het vat. Bij je bestelling kan je een sticker toevoegen.

Elke logo of tekst is verschillend. De hoogte is leidend de breedte printen wij in verhouding. De verzendtijd die wij nodig hebben om jouw creatie op het vat aan te brengen en te bezorgen bedraagt gemiddeld twee weken.

Het is een super gebruiksvriendelijke barbecue. Je gooit wat kolen of briketten in de mand. Je steekt ze aan, doet de grill er op en je kan BarrelQ-en! En na het eten gooi je wat hout er bij en je hebt een mooie vuurkorf.

Bekijk de video voor inspiratie:


De BarrelQ wordt bezorgd in stevige doos met handvaten inclusief een cover zodat deze beschermd is als hij ongebruikt buiten staat.

Hoogte: 87 cm
Diameter: 57 cm

Kenmerken:

  • 200-liter olievat met stalen mand en rooster
  • Super multifunctioneel: Kan gebruikt worden als vuurplaats en bijzettafel
  • Houtskoolgrill
  • De BarrelQ wordt geleverd in een aparte doos met handvatten
  • Zomerhoes inbegrepen
  • Diameter: 57 cm
  • Hoogte: 87 cm
  • Kleur: Zwart

Vuurkorf en Bijzettafel

De BarrelQ Big Zwart is niet alleen om mee te barbecueën. Je kunt hem ook gebruiken als vuurkorf. Gooi wat hout in de mand en steek de fik erin. De mand wordt mee geleverd bij aanschaf. Het ziet er niet alleen gezellig uit maar het is ook lekker warm.

De BarrelQ Big Zwart kan ook heel handig als bijzet tafel gebruikt worden. Zo is de barbecue altijd functioneel. Doe de deksel erop en je hebt een schitterende tafel. Er passen makkelijk 30 biertjes en twee flessen wijn op de BarrelQ.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie