De Webshop voor slimme shoppers

CALDO POP A elektrische verwarming

99292
€27.50
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183992922

Olimpia Splendid CALDO POP A

De CALDO POP B combineert een eenvoudig design met het genot van een snelle opwarming dankzij een efficiënte elektrische verwarmingsspiraal en ventilator. Deze praktische en duurzame kachel heeft onder andere de mogelijkheid om het gewenste vermogen tot 2000 W in te stellen.

Wat maakt de CALDO POP A Speciaal?

1. Hoge prestaties

Deze compacte unit met een vermogen van 2000 W en een krachtige ventilator zorgt ervoor dat de "kachel" voor een uitstekende warmteverdeling in de kamer geeft. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: ventilator / 1000 W / 2000 W.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Handmatige thermostaat
  • Ventilatorfunctie
  • IP21 bescherming
  • Zekering

3. Compacte Vormgeving

De afmetingen zijn zeer compact met slechts 210 x 257 x 143mm is dit een kleine krachtpatser. Met zijn gewicht van slechts 1,1 kg is de CALDO POP eenvoudig te verplaatsen.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALDO POP heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie