De Webshop voor slimme shoppers

CALDO SKY G WIFI keramische wandverwarming

99265
€99.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183992649

De Olimpia Splendid CALDO SKY G WIFI (GROEN)

Deze keramische verwarming combineert een eenvoudig uiterlijk met het plezier van een snelle warmte-opname dankzij het efficiënte keramische verwarmingselement en de krachtige ventilator. Deze praktische en duurzame verwarming beschikt onder meer over de mogelijkheid om het gewenste vermogen in te stellen met behulp van een digitale thermostaat en een timer.

Caldo SKY is de keramische wandverwarming die je op verschillende manieren kunt bedienen: via het touchscreen paneel op het apparaat, via de afstandsbediening, met de mobiele app OS Home of zelfs met je stem. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, kan worden geïnstalleerd op een muur en verspreidt gelijkmatige en langdurige warmte, dankzij de keramische technologie en de gemotoriseerde klep met auto-swing.

Wat maakt de CALDO Sky speciaal?

1. Hoge prestaties

Deze compacte unit met een vermogen van 2000W en een krachtige ventilator zorgt ervoor dat de "kachel" voor een uitstekende warmteverdeling in de kamer geeft. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: Ventilatie / 1000 W / 2000 W.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Digitaal display
  • Afstandsbediening
  • Digitale thermostaat
  • Timer
  • IP22 bescherming (geschikt voor in de badkamer)
  • Oscillatie functie
  • Zekering

3. Design Vormgeving

De afmetingen zijn compact met slechts 550 x 180 x 125 mm is dit een echte niet grote krachtpatser. Met zijn gewicht van slechts 2,3 kg is de Sky eenvoudig aan een muur te bevestigen, ook in een badkamer.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALDO SKY heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Wifi

Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi-module kun je de verwarming met het internet verbinden en op afstand bedienen via de mobiele app OS HOME (Android/iOS). Zo heb je altijd controle over de warmte in je huis! Je kan de Sky ook koppelen aan je Google Home of Siri en daarmee echt smart maken met spraakbediening.

6. Timer

De timerfunctie is ideaal om een ruimte vooraf op te warmen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

- Download hier de Wifi handleiding


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie