De Webshop voor slimme shoppers

CALDO TECKNO elektrische verwarming

99241
€55.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183992410

Olimpia Splendid CALDO TECKNO

De TECKNO combineert een eenvoudig design met het genot van een snelle opwarming dankzij een efficiënte elektrische verwarmingsspiraal en een stille modus ventilator. Deze praktische en duurzame kachel heeft onder andere de mogelijkheid om het gewenste vermogen tot 2000 W met behulp van de kamerthermostaat volledig naar wens in te stellen.

Wat maakt de CALDO TECKNO Bijzonder?

1. Hoge prestaties

Deze compacte unit met een vermogen van 2000 W en een krachtige ventilator zorgt ervoor dat de "kachel" voor een uitstekende warmteverdeling in de kamer geeft. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: ventilator / 1000 W / 2000 W. De Unit heeft een kamerthermostaat waardoor de unit zelf het vermogen kan regelen. Deze thermostaat zorgt ervoor dat het verbruik wordt verminderd terwijl het comfort toeneemt.

In de silent mode wordt de snelheid van de ventilator teruggebracht zodat de CALDO nog stiller zijn werk doet.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Kamerthermostaat
  • Ventilatorfunctie
  • IP21 bescherming
  • Zekering
  • Kantelbeveiliging
  • Afstandsbediening
  • Touchscreen display

3. Compacte Vormgeving

De afmetingen zijn zeer compact met slechts 205 x 280 x 163mm is dit een kleine krachtpatser. Met zijn gewicht van slechts 1,3 kg is de CALDO TEKNO eenvoudig te verplaatsen.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALDO heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Veiligheid

Als het apparaat valt of kantelt, wordt de anti-kantel schakelaar geactiveerd die het automatisch uitschakelt. Door het apparaat weer rechtop te zetten wordt normale werking te hersteld.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie