De Webshop voor slimme shoppers

CALDO TRENDY ST keramische verwarming

99267
€85.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183992670

Olimpia Splendid CALDO TRENDY ST

De Caldo Trendy is een voorbeeld van Italiaans Design in combinatie met moderne keramische verwarmingstechniek

Touchscreen paneel en afstandsbediening: met de Caldo Trendy ST kan de warmte uiterst nauwkeurig en zelfs op afstand worden geregeld. En voor maximale effectiviteit wordt het vermogen van 2000W automatisch aangepast met de Eco Mode functie. Zoals alle keramische ventilatorkachels is de warmteverspreiding gelijkmatig en constant.

Wat maakt de CALDO Trendy speciaal?

1. Hoge prestaties

Deze compacte unit met een vermogen van 2000W en een krachtige ventilator zorgt ervoor dat de "kachel" voor een uitstekende warmteverdeling in de kamer geeft. De vermogensinstellingen staan 2 standen toe: 1000 W / 2000 W.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Digitaal display
  • Afstandsbediening
  • Handmatige thermostaat
  • Timer
  • Eco Functie (tot 50% energie besparing)
  • IPXO bescherming
  • Anti turnover Switch
  • Oscillatie functie
  • Zekering

3. Compacte Vormgeving

De afmetingen zijn compact met slechts 190 x 450 x 140mm is dit een echte niet grote krachtpatser. Met zijn gewicht van slechts 2,5 kg is de CALDO zeer stabiel en toch nog eenvoudig te verplaatsen.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALDO TRENDY heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Veiligheid

Als het apparaat valt of kantelt, wordt de anti-kantel schakelaar geactiveerd die het automatisch uitschakelt. Door het apparaat weer rechtop te zetten wordt normale werking te hersteld.

6. Timer

De timerfunctie is ideaal om een ruimte vooraf op te warmen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie