De Webshop voor slimme shoppers

CALDORAD 11

99618
€107.50
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183996180

De Olimpia Splendid CALDORAD 11

De elektrische olieradiatoren van de serie CALDORAD van OLIMPIA SPLENDID zijn uitstekende en geruisloze verwarmingen. Deze elektrische radiatoren worden aangedreven door diathermische minerale olie en zijn onderhoudsvrij.

De CALDORAD 11 zorgt voor stille en natuurlijke warmte in ruimtes tot 30 m² (75 m³). Door een constante en gelijkmatige warmteafgifte en zonder temperatuurschommelingen wordt de lucht snel en stil opgewarmd. De 3 vermogensniveaus ( ECO1200 - 1300 - 2500 watt) inclusief de ECO-functie is comfort met hoge prestaties gegarandeerd bij een laag verbruik. Andere kenmerken van de CALDORAD 11 zijn onder meer een veiligheids- en kamerthermostaat, een kantelbeveiliging, een antivriesfunctie en praktische antikraswielen die een gemakkelijk verplaatsen garanderen.

Wat maakt de CALDORAD speciaal?

1. Hoge prestaties

De unit heeft een maximaal vermogen van 2500W die voor een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer zorgt. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: ECO 1200 W / 1300 W / 2500 W.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Kamerthermostaat
  • Veiligheidsthermostaat
  • Kantelbeveiliging
  • Eco-functie
  • Anti-vriesfunctie
  • Vloerinstallatie
  • Wielen
  • Kabelspoel
  • Geïntegreerde handgrepen

3. Vormgeving

De vormgeving is eenvoudig en stijlvol. Met de maatvoeting van 235 x 620 x 500 mm is dit een compacte verwarming die eenvoudig te plaatsen is. Met zijn gewicht van 12,3 kg is de Caldorad geen lichtgewicht maar een robuuste radiator verwarming.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALDIRAD heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Antivries

Het apparaat verwarmt alleen als de gemeten temperatuur lager is dan 5 graden. Het apparaat onderbreekt de werking als het een omgevingstemperatuur van meer dan 7 graden meet. Op deze manier blijft een ruimte altijd boven nul zonder dat er onnodig veel energie hiervoor nodig is.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie