De Webshop voor slimme shoppers

CALDOSILENT elektrische verwarming

99329
€65.00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183993295

Olimpia Splendid CALDOSILENT

De SILENT is de krachtigste ventilatorkachel (2400 W) en de stilste van het Caldo assortiment. Dankzij de Silent System-technologie is het waargenomen geluid zelfs tot 50% minder dan de gemiddelde ventilator kachel. De kachel kan 90° zwenken dankzij de oscillatie functie en heeft 24uur-timer, zodat u waar en wanneer u dat wenst over de juiste warmte beschikt. Je zet de timer in even voor je opstaat en je hebt een heerlijk warme badkamer in de vroege morgen. Verder wordt maximale veiligheid tegen druppelen gegarandeerd dankzij de Water Safety-certificering.

Wat maakt de CALDOSILENT Bijzonder?

1. Hoge prestaties

Deze unit met een vermogen van 2400 W en een krachtige ventilator zorgt ervoor dat de "kachel" voor een uitstekende warmteverdeling in de kamer geeft. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: ventilator / 1200 W / 2400 W. Dankzij de zwenkvoet wordt de luchtstroom continu van richting veranderd waardoor de verspreiding van de warmte optimaal is.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Kamer thermostaat
  • Ventilatorfunctie
  • IP21 bescherming
  • Zekering
  • Kantelbeveiliging
  • Oscillerende functie
  • 24 uursTimer
  • Silent systeem

3. Compacte Vormgeving

De afmetingen zijn compact met slechts 267 x 343 x 251 mm is dit zeker geen grote krachtpatser. Met zijn gewicht van slechts 2,7 kg staat de SILENCE stevig op zijn plaats.

4. Bescherming tegen oververhitting

De SILENCE heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Veiligheid

Als het apparaat valt of kantelt, wordt de anti-kantel schakelaar geactiveerd die het automatisch uitschakelt. Door het apparaat weer rechtop te zetten wordt normale werking te hersteld.

6. Timer

De timerfunctie is ideaal om een ruimte vooraf op te warmen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie