De Webshop voor slimme shoppers

CALEO 2 TT convector verwarming met turbo functie en timer

99551
€72.50
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183995510

De Olimpia Splendid CALEO 2 TT

Thermoconvector van 2000W + functie turbo met drie standen en een 2uur-timer. De Caleo heeft een aantrekkelijk en modern design. Het micro geperforeerde rooster is ontwikkeld voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte, terwijl de praktische transparante voetjes het apparaat bijzonder elegant maken. De Caleo is geschikt voor elke omgeving. Door middel van de functie turbo kan de gewenste temperatuur nog sneller worden bereikt.

De Caleo 2 kan aan de muur of op de vloer worden gemonteerd met behulp van de bijgeleverde beugels en voetjes.

Wat maakt de CALEO 2 TT speciaal?

1. Hoge prestaties

De unit heeft een vermogen van 2000W die voor een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer zorgt. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: 750 / 1250 W / 2000 W.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Mechanische bediening
  • 24-uur-timer
  • Anti-vriesfunctie
  • Turbofunctie
  • Kamerthermostaat
  • Veiligheidsthermostaat
  • Wand- of vloerinstallatie

3. Design Vormgeving

De vormgeving is strak en stijlvol. Met de maatvoeting van 790 x 502 x 247 mm is dit een compacte verwarming die eenvoudig te plaatsen is. Met zijn gewicht van slechts 7,8 kg is de Caleo geen lichtgewicht maar een robuuste convector verwarming die dankzij het Italiaanse design wel een "lichte" uitstraling heeft.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALEO heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Antivries

Het apparaat verwarmt alleen als de gemeten temperatuur lager is dan 5 graden. Het apparaat onderbreekt de werking als het een omgevingstemperatuur van meer dan 7 graden meet. Op deze manier blijft een ruimte altijd boven nul zonder dat er onnodig veel energie hiervoor nodig is.

5. Turbofunctie

De turbofunctie verhoogt de warmteverdeling voor onmiddellijke verwarming en meer comfort.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie