De Webshop voor slimme shoppers

CALEO GLASS WIFI convector verwarming

99238
€142.50
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183992380

De Olimpia Splendid CALEO GLAS WIFI

Deze convector verwarming combineert een stijlvol uiterlijk met het gemak van een uitstekende verwarming die dankzij de ECO-Functie ook nog eens vriendelijk is voor je energie gebruik. Deze fraaie en duurzame verwarming beschikt onder meer over de mogelijkheid om het gewenste vermogen in te stellen met behulp van een digitale thermostaat en een timer.

De Caleo Glass Wifi kan aan de muur of op de vloer worden gemonteerd met behulp van de bijgeleverde beugels en voetjes. Het italiaanse design past perfect in het interieur van nagenoeg ieder huis. Het glazen voorpaneel met geïntegreerd touchscreen display heeft een eigentijdse stijl en de bediening is state-of-the-art. Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi kan de Caleo ook op afstand worden bediend met de OS Home app.

Wat maakt de CALEO Glass speciaal?

1. Hoge prestaties

De unit heeft een vermogen van 2000W die voor een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer zorgt. De vermogensinstellingen staan 2 standen toe: 1000 W / 2000 W.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

 • Digitaal display
 • Afstandsbediening
 • Touchscreen display
 • Temperatuurinstelling van 15°C tot 50°C
 • Kamerthermostaat
 • Veiligheidsthermostaat
 • 24-uurs en weektimer
 • Eco-functie
 • kinderslot
 • anti-vriesfunctie
 • Wand- of vloerinstallatie
 • Zekering

3. Design Vormgeving

De vormgeving is strak en stijlvol. Met de maatvoeting van 790 x 502 x 247 mm is dit een compacte verwarming die eenvoudig te plaatsen is. Met zijn gewicht van slechts 7,8 kg is de Caleo geen lichtgewicht maar een robuuste convector verwarming die dankzij het Italiaanse design wel een "lichte" uitstraling heeft.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALEO heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Wifi

Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi-module kun je de verwarming met het internet verbinden en op afstand bedienen via de mobiele app OS HOME (Android/iOS). Zo heb je altijd controle over de warmte in je huis!

6. Timer

De timerfunctie is ideaal om een ruimte vooraf op te warmen.

7. Antivries

Het apparaat verwarmt alleen als de gemeten temperatuur lager is dan 5 graden. Het apparaat onderbreekt de werking als het een omgevingstemperatuur van meer dan 7 graden meet. Op deze manier blijft een ruimte altijd boven nul zonder dat er onnodig veel energie hiervoor nodig is.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

- Download hier de Wifi handleiding

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie