De Webshop voor slimme shoppers

CALEO Metal convector verwarming

99296
€49.95
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183992960

De Olimpia Splendid CALEO METAL

Deze convector verwarming combineert een smaakvol uiterlijk met het gemak van een uitstekende verwarming geschikt voor een ruimte van 60m³. Deze fraaie en duurzame verwarming beschikt onder meer over de mogelijkheid om het gewenste vermogen in te stellen met behulp van een mechanische thermostaat.

Caleo Metal is een elektrische ventilatorkachel met een vermogen tot 2000 W die schone en comfortabele warmte levert, zonder condens en geurtjes: het comfort is onderdeel van zijn essentie. De verwarming is voorzien van een kamerthermostaat, om het verbruik te optimaliseren, en van een veiligheidsthermostaat. Voor een warmte waarop u kunt vertrouwen

Wat maakt de CALEO METAL speciaal?

1. Hoge prestaties

De unit heeft een vermogen van 2000W die voor een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer zorgt. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: 750 / 1250 W / 2000 W.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Drie vermogen niveau's 750W-1250W-200W
  • Kamerthermostaat
  • Veiligheidsthermostaat
  • Vloerinstallatie

3. Mooie Vormgeving

De vormgeving is smaakvol. Met de maatvoeting van 620 x 460 x 228 mm is dit een compacte verwarming die eenvoudig te plaatsen is. Met zijn gewicht van slechts 3 kg en brede voetjes en stalen frame is de CALEO een stabiele convectorverwarming.

4. Bescherming tegen oververhitting

De CALEO heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Veiligheid

Als het apparaat valt of kantelt, wordt de anti-kantel schakelaar geactiveerd die het automatisch uitschakelt. Door het apparaat weer rechtop te zetten wordt normale werking te hersteld.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie