De Webshop voor slimme shoppers

Fintek Panama - Hybrid silence airco + verwarming

8032853949092(1)
€2 099.00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
EAN: 8032853949092
Merk: Fintek
Geschikt voor: 30-35 M²

Fintek Panama - Hybrid silence

De Fintek Panama is een hybride monoblock airco die gekoppeld kan worden aan een cv-systeem. De Panama is een zeer geavanceerde type airconditioningsysteem. In dit geval kan de hybride monoblock airco niet alleen werken als een zelfstandig systeem voor koeling en verwarming, maar kan het ook samenwerken met een cv-installatie om de verwarmingscapaciteit te verbeteren.

Bij deze configuratie wordt de hybride monoblock airco aangesloten op het bestaande cv-systeem, waardoor ze samenwerken om de ruimte te verwarmen. De airco maakt gebruik van een warmtepomp om warmte uit de omgevingslucht te halen .Deze warmte wordt dan gebruikt om naast het warme water van het cv-systeem, de ruimte te verwarmen. Op deze manier kan het cv-systeem efficiënter werken en kan er gas worden bespaart.

Door de koppeling van de hybride monoblock airco met het cv-systeem kan het systeem zowel in de zomer als de winter prima worden gebruikt voor koeling en/of verwarming. Het systeem kan echt het hele jaar worden gebruikt ook als het echt koud is buiten.

Het voordeel van deze configuratie is dat het een geïntegreerd systeem biedt dat zowel het verwarmings- als het koelingsaspect behandelt, waardoor de noodzaak voor afzonderlijke systemen wordt verminderd. Het kan ook energie-efficiënter zijn omdat het gebruikmaakt van de warmtepomp-technologie om warmte uit de omgeving te halen in plaats van volledig afhankelijk te zijn van traditionele verwarmingssystemen.

De Panama van Fintek is ontworpen voor lage wandmontage en kan eenvoudig geplaatst worden op de plaats waar nu de traditionele CV-radiator zit. Dit is de monoblock-airconditioner met een laag geluidsniveau en met het hoogste seizoen rendement, superieur aan elke DC-invertermachine. Dankzij deze krachtige eigenschappen is het PANAMA-model geschikt voor ruimtes van 30-35 m2. En dat terwijl de Panama slechts 16 cm dik is en in de silent model maar 35 dB geluidsproductie heeft.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Geschikt voor oppervlaktes van 30 tot 35 m2

Lofts, open ruimtes, grote zolders, etc. kunnen nu ook worden voorzien van een airco zonder buitenunit. Maar de Panama is ook zeer geschikt voor in de slaapkamer. Geen buitenunit plaatsen betekend zeker in dichtbebouwde omgevingen en historiche centra's een geweldige oplossing. De Panama heeft de benodigde vergunningen niet nodig die wel van toepassing zijn voor een airco met buitenunit.

Uitgerust met antibacteriële elektrostatische filters

De elektrostatische filters met AEMINA (r) antibacterieel en anti-legionella zuiveren de lucht van vervuilende stoffen .Met deze unieke functie is de Panama zeer geschikt voor ruimtes waarin je langere tijd verblijft zeker voor slaapkamers.

Ontvochtiging van de lucht

De Panama kan tot wel 1,2 liter per uur de lucht in een ruimte ontvochtigen. Dit maakt de Panama zelfs zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer. Maar ook in een slaapkamer, een werkkamer of de woonkamer is de Panama een geweldige unit om te plaatsen. Hij is stil, zuivert de lucht, ventileert de kamer en houdt het vochtgehalte op een prettig niveau.

Geluid binnen en buiten

Een monoblock airco produceert geluid. De Panama produceert afhankelijk van het gevraagde vermogen 30 tot 42 dB. Hiermee is het een stille airco te noemen. Andere geluiden die kunnen ontstaan tijdens de werking zijn contact geluiden van de airco met de muur of de vorming van een klankkast door bijvoorbeeld een spouwmuur. Om deze bijgeluiden tegen te gaan hebben we twee extra voorzieningen als optie. De eerste is een isolatie plaatje dat geplaatst kan worden tussen de airco en de muur. Dit isolatieplaatje kan kleine oneffenheden in de muur opvangen waardoor contactgeluid voorkomen kan worden. De tweede optie is een geluiddempende mat die als een koker in de muurdoorvoer kan worden geplaatst. Deze mat is speciaal ontworpen om geluid te absorberen zodat weerkaatsing wordt tegen gegaan.

Lees hier alles over het geluid dat een airco produceert

Het extra isolatiemateriaal kan ook als complete set worden besteld als optie drie.

Snelle en makkelijke montage

Behalve dat het een groot esthetisch voordeel is voor buitengevels, maakt de afwezigheid van een buiten unit een snelle installatie zonder omgevingsvergunning mogelijk. Twee gaten in de muur die weer netjes worden afgesloten zijn voldoende, Dat is alles. U heeft geen F-gasvergunning of toestemming voor het plaatsen van de buitenunit nodig want een buitenunit is er niet! Gewoon twee gaten boren voor de aan en afvoer Het systeem ervoor plaatsen en klaar, de Panama is geplaatst. Nog even de CV koppelen en het binnenklimaat is in alle vier de seizoenen onder controle.

Elegantie, design en innovatie

Met zijn compacte vormen en een dikte van slechts 16 cm past de Panama zich prima in zeer veel omgevingen. Het is ook mogelijk om er een designelement van te maken dankzij de optie met speciale afwerking kan je er zelfs een kunstobject van maken, Op deze manier integreren deze airco's perfect in elk specifiek huis- of zakelijke context.

Energie transitie

De Panama geeft ieder huishouden de mogelijkheid om te kunnen verwarmen op een innovatieve manier. Met de Panama verbeter je het rendement veel beter is met een traditionele elektrische kachel. Vervang de radiatoren van de CV door een Panama en je hebt het warm in de winter en lekker koel in de zomer. Doordat er geen buitenunit nodig is, kan men deze oplossing toepassen in nagenoeg ieder huis, appartement of waar men ook woont. Met een Fintek Panama is niet alleen het milieu beter af, maar je woning wordt ook nog eens een stuk comfortabeler.

Hybrideairco

De Panama is een hybrideairco. Dit kan dankzij de exclusieve drie in één functie. Met deze functie kan de Panama in de winter samenwerken met de cv-installatie en kan hij moeiteloos de traditionele radiatoren vervangen.

Levertijd:

Vanwege de diverse optie mogelijkheden houden we maar een beperkte voorraad van de standaard producten aan in Nederland. We kunnen inclusief de eventueel mee bestelde product opties, de bestelling binnen twee weken vanuit het centrale magazijn in Italië laten over komen en uitleveren.

Verzending:

De airco wordt bij u op locatie afgeleverd door een gespecialiseerd vervoersbedrijf die gespecialiseerd is in grotere en zwaardere pakketten. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw bestelde airco op de juiste manier wordt vervoert, en in goede conditie bij u bezorgt wordt.

Herroepingsrecht:

Op al onze producten is het herroepingsrecht van toepassing. Het herroepingsrecht is hiermee ook van toepassing voor een monoblock airco/warmtepomp.

Belangrijk hierbij is om op te merken dat een retour met gebruikmaking van het herroepingsrecht niet meer mogelijk is als het product geïnstalleerd is geweest. Een geïnstalleerd geweest product is niet meer nieuw want het is gebruikt.

Een geïnstalleerd geweest product is anders behandeld dan beschreven in de richtlijn die is opgesteld door de gezaghebbende partijen in het herroepingsrecht. Deze partijen geven aan dat een consument recht heeft op het terugsturen van het product binnen 14 dagen na aanschaf of ontvangst van het artikel. Het uitgangspunt hierbij is dat u het artikel op dezelfde manier mag worden gehanteerd en geïnspecteerd zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Kenmerken:

 • Koelvermogen min-max: 2,632 kW (+/- 9000 BTU)
 • Verwarmingsvermogen min-max: 2,730kWO optionele H2O exchange (koppeling verwarming) extra 2,1 kW
 • Verbruik elektriciteit bij koeling: 0,98kW
 • Verbruik elektriciteit bij verwarming: 0,88kW
 • Verbruik elektriciteit in stand bij: minder dan 0,01 kW
 • Energieklasse koeling A
 • Energieklasse verwarming A
 • Ontvochtiging van de ruimte: 1,2 liter per uur
 • Ventilator standen: 3 + auto
 • Afstandsbediening
 • Optioneel een Wifi remote control wand montage
 • Behandelde luchtvolume: (m/h): 400
 • Antibacterieel AEMINA® Air filter (antibacterieel, Antiallergisch en anti legionella)
 • Geproduceerde geluid is afhankelijk van het gevraagde vermogen voor koeling/verwarming en licht tussen de 30 en 42 dB (zeer stil)
 • Koelvloeistof: R410A / R32
 • Afmetingen in mm: (b)1000 x (h)580 x (d)160
 • Gewicht: 41kg
 • Eenvoudige installatie:
 • Certificeringen: CE - TUV - RoHS


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie