De Webshop voor slimme shoppers

Fintek aktivo airco filter FA7 voor Lamborghini airco's

8032853940174(2)
€31.00
Wilt u dit product één keer kopen of abonneren voor dit?
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8032853940174
Merk: Fintek Aktivo
Filter 1: 21,4 x 5 cm
Filter 2: 21,4 x 5 cm

Fintek Aktivo FA7 voor Lamborghini airco's

Beter dan het origineel zijn deze twee electrostatische filters, eenvoudig zelf te vervangen

Een schoon filter verbetert de prestaties van uw airconditioner en verbetert het comfort.

Compatibele modellen:

  • IM -Pi- VOS 07 09 12

Verpakkingsinhoud:

  • 2 elektrostatische filters

Maak uw airco schoon met de actieve filters van Fintek

Heb je je ooit afgevraagd waarom de belangrijkste fabrikanten van airconditioners elektrostatische filters plaatsen in hun topmodellen? Eenvoudig. Denk maar aan het feit dat we deuren en ramen gesloten moeten houden om een kamer te koelen of te verwarmen met een airconditioner. Zelfs als onze huizen schoon zijn, betekent dit niet dat er geen verontreinigende stoffen en allergenen van verschillende soorten in verschillende hoeveelheden aanwezig zijn: tot 250 soorten schimmels (aspergillus, cladosporium), microben en actinomyceten (bacteriën die lijken op microscopisch kleine schimmels) kunnen de lucht verontreinigen die we inademen.

In twintig jaar tijd heeft het energiebesparende en thermische isolatiebeleid van gebouwen de ventilatie van de kamers gehalveerd, waardoor de kwaliteit van de lucht aanzienlijk achteruit is gegaan. De luchtstromen van ons binnenklimaat houden schadelijke stoffen in circulatie, waardoor de kans exponentieel toeneemt dat ze worden ingeademd door degenen die in de kamers verblijven.

Om deze reden worden filters gebruikt die als doel hebben om de onzuiverheden die aanwezig zijn in de geklimatiseerde kamers bij elke luchtstroom door de airconditioner op te vangen. Het is dan ook belangrijk om een juiste periodieke reiniging van het aircosysteem uit te voeren. Niet alleen het reinigen van het interne gedeelte van het aircosysteem is hierbij belangrijk, ook het vervangen van de gebruikte elektrostatische en overige filters zijn geen overbodige luxe. Onze gezondheid hangt mede af van de kwaliteit van de lucht die we inademen!

Met filter indicator

Een filter indicator is een klein stickertje met een mechanisme dat gebruikt kan worden om aan te geven wanneer een filter van een airconditioning moet worden vervangen of gereinigd. Filters worden in alle merken airconditioners gebruikt om ongewenste deeltjes, stoffen of verontreinigingen uit een medium te verwijderen, zoals lucht, water, olie, enz.

Het gebruik van een filter indicator die zichtbaar is op de airco-unit is erg handig. Het is handig omdat het helpt inzicht te behouden over de efficiëntie van het airco systeem. Het zorgt ervoor dat je constant inzicht hebt over de kwaliteit van de lucht die door het filter stroomt. Met een indicator hou je eenvoudig bij of de lucht nog effectief wordt gereinigd of gezuiverd. Bovendien kan het helpen voorkomen dat het aircosysteem overbelast raakt of schade oploopt door verstopping van het filter.

Aktivo elektrostatisch filter met Aemina

Aktivo elektrostatisch filter met Aemina. Deze technologie is uniek in zijn soort: een antimicrobiële stof (quaternair ammonium) wordt gehecht aan een silaan (siliconenderivaat dat de eigenschappen van een oppervlak permanent verandert) om een organofunctioneel silaan te verkrijgen, d.w.z. een molecuul dat actief is tegen micro-organismen. In direct contact met micro-organismen werkt AEMINA als een "vernietiger", waardoor de normale cycli van micro-organismen worden onderbroken en de cel wordt gedood. Het effect wordt veroorzaakt door twee krachten: de eerste door de alifatische keten die de lipiden van het membraan aantrekt, de tweede door de positieve lading van het stikstofatoom die de negatieve lading van de microbe tegenwerkt. Het eerste is dus te vergelijken met een zwaard, het tweede met een elektroden constructie. Het voordeel is dat het effect na verloop van tijd niet afneemt en ook niet op raakt. Bijkomend groot voordeel is dat er ook niets van in het milieu terechtkomt.

Aktivo elektrostatisch filter met Aemina

Aktivo elektrostatisch filter met Aemina. Deze technologie is uniek in zijn soort: een antimicrobiële stof (quaternair ammonium) wordt gehecht aan een silaan (siliconenderivaat dat de eigenschappen van een oppervlak permanent verandert) om een organofunctioneel silaan te verkrijgen, d.w.z. een molecuul dat actief is tegen micro-organismen. In direct contact met micro-organismen werkt AEMINA als een "vernietiger", waardoor de normale cycli van micro-organismen worden onderbroken en de cel wordt gedood. Het effect wordt veroorzaakt door twee krachten: de eerste door de alifatische keten die de lipiden van het membraan aantrekt, de tweede door de positieve lading van het stikstofatoom die de negatieve lading van de microbe tegenwerkt. Het eerste is dus te vergelijken met een zwaard, het tweede met een elektrodenconstructie. Het voordeel is dat het effect na verloop van tijd niet afneemt en ook niet op raakt. Bijkomend groot voordeel is dat er ook niets van in het milieu terechtkomt.

De antibacteriële technologie van AEMINA is uniek omdat het:

  • waterbestendig is
  • langdurige bescherming biedt
  • blijft actief, zelfs op de langere termijn
  • in vergelijking met conventionele antibacteriële middelen heeft het geen afnemende werking
  • wordt niet aangetast door micro-organismen
  • wordt niet vrijgegeven in het milieu.

Fintek's missie, gespecialiseerd in airconditioners en filters, is altijd geweest om een betere kwaliteit van leven te bieden dankzij geavanceerde technologieën die constant zorgen voor schone lucht in elke omgeving.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie