De Webshop voor slimme shoppers

Hand- en Voetcrème Bar – Absolute Mint

8720572973251
€7.99
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: HappySoaps
EAN: 8720572973251

Hand- en Voetcrème Bar – Absolute Mint

Bevat 2 verzorgende Bars • Voor de handen en voeten

Bij Happy Soaps geloven we in de kracht van natuurlijke verzorging die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor onze planeet. Onze hand- en voetcrème is een perfecte combinatie van luxe en ethiek, met een focus op jouw welzijn en duurzaamheid. Laten we eens kijken waarom onze crème een must-have is voor liefhebbers van natuurlijke schoonheid.

Natuurlijke Verzorging

Een verfrissende toevoeging aan onze hand- en voetcrème is de essentiële olie van frisse munt. Deze revitaliserende geur zorgt voor een verkwikkende ervaring, terwijl de verkoelende eigenschappen van munt een verfrissend gevoel op je huid achterlaten.

Duurzaamheid in een Bar

Onze voetcrème en handcrème zijn met liefde handgemaakt in Nederland. Dit garandeert niet alleen uitmuntende kwaliteit, maar ook de ondersteuning van lokale ambachtslieden en het verminderen van de ecologische voetafdruk door het minimaliseren van transportafstanden.

Zachte Verwennerij

Onze crèmes zijn ontworpen om jou een moment van pure verwennerij te bieden. Met een rijke, niet-vette formule worden je handen en voeten gehydrateerd en verzorgd, zonder een plakkerig residu achter te laten. Geniet van de subtiele geur en de weldaad voor je huid, elke keer dat je onze crème gebruikt.

Kies voor Happy Soaps hand- en voetcrème en omarm de natuurlijke schoonheid van je huid, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Gun jezelf het beste, en verzorg je handen en voeten met liefde en respect - voor jezelf én voor de planeet.

Ingrediënten

Deze vrolijke Bars zit vol met de beste natuurlijke ingrediënten. Voor een optimale verzorging van je handen en voeten. Daarnaast wordt de huid op een effectieve en prettige manier verzacht. Dit zijn een aantal natuurlijke ingrediënten uitgelicht.


100% plasticvrij

De producten van HappySoaps zijn 100% plasticvrij en bevatten ook geen microplastics. Daarnaast verpakken wij onze producten in gerecycled karton. Zo wordt er geen grammetje plastic gebruikt voor de productie en opslag. Echt 100% plasticvrij!

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten zijn gezonder voor je lichaam en beter voor het milieu. Daarom zitten de producten van HappySoaps vol met natuurlijke ingrediënten.

Palmolievrij

Je hebt de beelden waarschijnlijk zelf ook wel voorbij zien komen. Afgebrande stukken regenwoud en vluchtende dieren, waaronder de bedreigde Orang Oetan, die hun leefgebied steeds kleiner zien worden. En waarom? Veelal voor palmolie plantages. Wij willen niet meewerken aan deze monocultuur. Daarom kiezen wij voor onze producten voor een duurder alternatief die niet belastend is voor het milieu en de dieren.

Vegan

Waarom al de producten van HappySoaps vegan? Waarom niet? Het is tegenwoordig niet meer nodig om dierlijke ingrediënten te gebruiken voor de productie van kwalitatieve verzorgingsproducten. Daarom doen zij dat dus ook niet.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie