De Webshop voor slimme shoppers

Handgemaakte Oosterse Jasmin Black geur verspreider

ANDPD1-Black
€28.50
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 7442938858873
Merk: Anoq
Vervaardiging: Handgemaakt

Geurverspreider van hout en keramiek

De handgemaakte Oosterse Jasmin is een geurverspreider die geen accu, batterij of stopcontact nodig heeft. Door de toegepaste bijzondere materialen geeft deze Oosterse Jasmin langzaam de aangebrachte geur af voor wel 72 uur. Daarna weer even sproeien en nog een keer 72 uur genieten van een heerlijk aroma.

De Oosterse Jasmin is geheel met de hand gemaakt. Het is daardoor een uniek stuk waar je een paar druppels parfum of etherische olie op sprenkelt. Deze geurverspreider werkt door middel van capillaire werking. Capillaira werking is het verschijnsel waarbij vloeistof in materiaal met een speciale samenstelling (in dit geval de zwarte bloem) langzaam wordt vrijgegeven. De hoeveelheid geurafgifte wordt hierbij vooral bepaald door de korrelgrootteverdeling van de bestanddelen waaruit de Jasmin is opgebouwd. De Oosterse Jasmin geurverspreider wordt geheel met de hand en met veel liefde gemaakt in Frankrijk. Dit unieke product is dan ook niet te vergelijking met de grootschalig gemaakte producten uit China. De Jasmin geurverspreider is echt een uniek stuk waar je slechts een paar druppels parfum of etherische olie op sprenkelt voor een heerlijke sfeer.

Zoals een bloem water door zijn stengel trekt, absorbeert deze geurverspreider de geur die op zijn bloembladen wordt gegoten. De aangebrachte geur ontsnapt daarna heel gedoseerd en vervliegt langzaam is de ruimte. Ecologisch en esthetisch, dit product "balsemt" uw ruimte op een natuurlijke en niet-giftige manier.

Betekenis: De jasmijnbloem (Jasmin) is een geschenk van God. Het wordt geassocieerd met liefde en sensualiteit. Jasmijn symboliseert schoonheid, voorspoed en geluk.

Ideaal voor een zen sfeer!

Materiaal: Acaciahout en zwarte keramische bloem.

Diameter: 7 cm,
Hoogte: 6 cm,

Gebruiksaanwijzing:

Breng een paar druppels etherische oliën op de keramische bloemblaadjes aan. Het materiaal absorbeert de geur en geeft deze vervolgens af aan de omgeving.

Te gebruiken met oliën zonder kleurstof zodat het keramiek zijn oorspronkelijke kleur behoudt.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie