De Webshop voor slimme shoppers

Handgemaakte Orchidee uit Nepal geur verspreider

7442938858828
€28.50
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 7442938858828
Merk: Anoq
Vervaardiging: Handgemaakt

Geurverspreider van hout en keramiek

De handgemaakt Orchidee uit Nepal is een geurverspreider die geen accu, batterij of stopcontact nodig heeft. Door de toegepaste bijzondere materialen geeft deze Orchidee uit Nepal langzaam de aangebrachte geur af voor wel 72 uur. Daarna weer even sproeien en nog een keer 72 uur genieten van een heerlijk aroma.

De Orchidee uit Nepal is is geheel met de hand gemaakt. Het is daardoor een uniek stuk waar je een paar druppels parfum of etherische olie op sprenkelt. Deze geurverspreider werkt door middel van capillaire werking. Capillaira werking is het verschijnsel waarbij vloeistof in materiaal met een speciale samenstelling (in dit geval de witte bloem) langzaam wordt vrijgegeven. De hoeveelheid geurafgifte wordt hierbij vooral bepaald door de korrelgrootteverdeling van de bestanddelen waaruit de Orchidee is opgebouwd. De Orchidee uit Nepal geurverspreider wordt geheel met de hand en met veel liefde gemaakt in Frankrijk. Dit unieke product is dan ook niet te vergelijking met de grootschalig gemaakte producten uit China. De Orchidee geurverspreider is echt een uniek stuk waar je slechts een paar druppels parfum of etherische olie op sprenkelt voor een heerlijke sfeer.

Zoals een bloem water door zijn stengel trekt, absorbeert deze geurverspreider de geur die op zijn bloembladen wordt gegoten. De aangebrachte geur ontsnapt daarna heel gedoseerd en vervliegt langzaam is de ruimte. Ecologisch en esthetisch, dit product "balsemt" uw ruimte op een natuurlijke en niet-giftige manier.

Ideaal voor een zen sfeer!

Materiaal: Acaciahout en witte keramische bloem.

Diameter: 7 cm,
Hoogte: 6 cm,

Gebruiksaanwijzing:

Breng een paar druppels etherische oliën op de keramische bloemblaadjes aan. Het materiaal absorbeert de geur en geeft deze vervolgens af aan de omgeving.

Te gebruiken met oliën zonder kleurstof zodat het keramiek zijn oorspronkelijke kleur behoudt.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie