De Webshop voor slimme shoppers

LUXORXL | Decoratieve houten kist versierd met een porseleinen palmbloem

ANDB17-XL
€88.99
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 6150400557506
Merk: Anoq
Vervaardiging: Handgemaakt

Decoratief alcacia houten (sierraden) doosje

Deze bewaardoos (20x20x8cm) en geurverspreider van Anoq is niet alleen mooi maar zal ook zal erg handig zijn. op meerdere plaatsen. In een slaapkamer kan het o.a. sieraden bevatten. In een woonkamer zal het dienen als decoratief object om op een tafel of kast te plaatsen.

De bewaardoos is van natuurlijk wit gelakt hout met een deksel van acaciahout en op het deksel een zeer fraaie porseleinen palmbloem.

Het Luxor doosje is ideaal te gebruiken als sieradendoosje, snuisterij, sleutelkastje maar ook als snoepdoosje voor uw snoepjes of chocolaatjes.

Tip: doe een paar druppels etherische olie of parfum op de bloembladen van de bloem, het materiaal absorbeert de geur naar het hart en verspreidt deze vervolgens in je kamer. Ideaal als geurverspreider!

Deze decoratieve doos is leverbaar in twee maten:

  1. Diameter 15 cm - hoogte 8 cm
  2. Diameter 20 cm - hoogte 8 cm (XL)

Geïnspireerd door de natuur, is deze handgemaakte doos zeer decoratief en brengt een vleugje elegantie. De combinatie van gelakt hout en porselein is verkrijgbaar in een zeer delicaat assortiment, met een uniek design. De materialen worden volgens traditie bewerkt en zorgvuldig samengesteld om u objecten aan te bieden die zowel decoratief als nuttig zijn.

Gebruiksaanwijzing:

Reinigen met een droge doek - Gebruik geen schurende producten - Ga voorzichtig met de hoes om, de keramische bloem is kwetsbaar

Materiaal: Hout, gedeeltelijk wit gelakt en Porselein

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie