De Webshop voor slimme shoppers

Lili coffee color diffuser

ANDLIL-Coffee
€41.50
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 6150400346346
Merk: Anoq
Vervaardiging: Handgemaakt

Geurverspreider van keramiek en porseleinen bloem

De Lili Coffee color is een geurverspreider die geen accu, batterij of stopcontact nodig heeft. Door de toegepaste bijzondere materialen geeft de Lili langzaam de aangebrachte geur af.

Deze keramische vaas, die eruit ziet als een bolle discus wordt vergezeld van een porseleinen bloem met katoenen steel waarmee langzaam het huisparfum wordt opgezogen die daarna via de prachtige bloem de ruimte in gaat. Deze vaas is een parfumverspreider waarin je interieurparfum schenkt. Diffusie vindt plaats door capillariteit.

Kleur: koffie kleur

Materiaal: keramiek en porselein. Dit zijn materialen gemaakt van natuurlijke bronnen en niet belastend voor het milieu.

Dit product wordt geleverd in een kartonnen verpakking.

Diameter: 12,5 cm

Hoogte: 6 cm

Inhoud: 100 Ml (geparfumeerde oplossing niet meegeleverd)

Gebruiksaanwijzing

Giet 100 ml kamergeur in het reservoirgedeelte van het product. Plaats de bloem in het reservoir en zorg ervoor dat u de katoenen lont in de geurige oplossing dompelt. Voeg parfum één keer per maand toe. Let op: je kunt de geur naar wens veranderen. Om dit te doen, leegt en spoelt u het reservoirgedeelte voordat u de nieuwe geur erin giet.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie