De Webshop voor slimme shoppers

Luchtontvochtiger en luchtreiniger Revi 20 Wifi Ion

REVI20WION
€345.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Turbionaire
EAN: 5949418328540

Turbionaire Revi 20 Wifi Ion

Multifunctionele luchtontvochtiger Revi 20 Wifi Ion voor een optimaal en schoon binnenklimaat

Geschikt voor ruimtes tot 30m² / 75m³ - Ontvochtigingscapaciteit 20 liter per dag (30°C / Rv80%)

Verbeterd de kwaliteit van de lucht dankzij het uitwasbare stoffilter en Ionisatie

Voor een optimaal binnenklimaat is de luchtvochtigheid een doorslaggevende factor. De door medisch specialisten geadviseerde, optimale luchtvochtigheid in gesloten ruimtes ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Als de lucht in binnenruimtes te vochtig is, dan kan de luchtkwaliteit door schimmelsporen en allergenen de luchtwegen sterk nadelig beïnvloedt worden.

Optimale luchtvochtigheid is dan ook essentieel voor gezondheid en gezondheidsschadepreventie

De multifunctionele Turbionaire Revi 20 Wifi Ion werkt preventief ter voorkoming van hoge luchtvochtigheid en allesvernietigende corrosie, schadelijke condensatie, ijs- en schimmelvorming, verhindert ongewenste bacteriegroei, reduceert geuroverdracht en is effectief voor bouwdroging bij bestaande of nieuwbouw.

Door de slanke, getailleerde belijning in het exclusieve design en de neutrale kleurstelling past deze compacte ontvochtiger in elk interieur.

De Turbionaire Revi 20 Wifi Ion luchtontvochtiger/luchtreiniger is door de ingebouwde hygrostaat geschikt voor automatische luchtontvochtiging. Enkel de gewenste luchtvochtigheid instellen en deze efficiënte luchtontvochtiger doet de rest.

Wat maakt de Revi 20 Wifi Ion Speciaal?

Ontvochtiger

De Revi ontvochtigt de kamer tot wel 20 liter per 24 uur. Wanneer een volle tank wordt gedetecteerd, wordt er een alarm gegeven.

De compacte en supersterke Revi met 2 in1 systeem voor luchtontvochtigen en luchtreinigen, onttrekt aan binnenruimtes het overtollige vocht met een capaciteit tot 20 liter / dag (30°C/Rv80%) en beschermt actief voor het ontstaan van schimmelvorming, vlekken, corrosie en moddergeur. Daardoor wordt ook de woning en nog belangrijker, uw gezondheid beschermd.

De condensatiedroger is het type luchtontvochtiger dat veel gebruikt wordt en de Revi kan ingezet worden in een groot temperatuurbereik tussen de 5 en 35°C.

Deze effectieve luchtontvochtiger is uitgerust met een compressor die de vochtige binnenlucht langs een koelelement geleidt. Vochtige omgevingslucht wordt op deze wijze in zeer korte tijd afgekoeld. Het vocht in de lucht condenseert omdat lucht bij een lage temperatuur minder vocht kan bevatten. Het condensvocht wordt opgevangen in de watertank of kan direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang.

Ingebouwde hygrostaat voor automatische luchtontvochtiging

De Revi is voorzien van een electronische hygrostaat voor het meten, controleren en regelen van de relatieve luchtvochtigheid. De gewenste luchtvochtigheid kan ingesteld worden tussen 30 en 80% relatieve luchtvochtigheid.

Wifi bediening:

Bediening op afstand via de Smart Life applicatie, beschikbaar in Google Play en de App Store. De Bediening kan ook met de Google assistant waardoor spraakbediening mogelijk wordt.

Grote watertank en permanente waterafvoer

Het apparaat schakelt automatisch uit bij volle watertank met een geluidssignaal en de Water Full Led zal gaan branden.

De watertank heeft een inhoud van 4,5 liter.

Het condensvocht dat wordt opgevangen in de watertank, kan ook direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang. Hierdoor is de luchtontvochtiger geschikt voor continubedrijf en gebruik zonder toezicht.

Automatische ontdooifunctie en herstart

De Revi beschikt over een automatisch werkende ontdooi functie. Zodra de sensor een temperatuur onder de ingestelde waarde signaleert start automatisch het ontdooien en stopt ook automatisch indien gereed. Bij het ontdooiproces wordt de verdamper weer ijsvrij gemaakt door het koelproces stop te zetten en de ventilator te laten draaien, waardoor het ijs smelt. Bij herstart vervolgt de luchtontvochtiger automatisch zijn werking met behoud van de instellingen.

Wasdroging

De Revi met 2 in1 systeem voor luchtontvochtiging en luchtreiniging ondersteunt de droging van uw was. De hoge ontvochtigingscapaciteit met hoge ventilatorsnelheid zorgt voor een goede luchtcirculatie in de wasruimte.

Compacte Vormgeving

De afmetingen zijn compact, met slechts 305 x 235 x 495 mm is dit een compacte neutraal vormgegeven luchtontvochtiger.

Dubbel filter

De Revi haalt de de belangrijkste negatieve elementen uit de lucht doormiddel van een stoffilter aangevuld met Ionisatie.

Ionisatie bij luchtreiniging is een proces waarbij negatief geladen ionen worden geproduceerd en in de lucht worden verspreid. Deze negatieve ionen hechten zich aan stofdeeltjes, allergenen, virussen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen in de lucht. Hierdoor worden deze deeltjes zwaarder en vallen ze naar de grond of hechten ze zich aan oppervlakken in de ruimte.

Dit proces heeft tot doel de luchtkwaliteit te verbeteren door schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen. De neergeslagen deeltjes kunnen vervolgens worden verwijderd door stofzuigen of afnemen van oppervlakken. Ionisatie is een aanvullende technologie onze luchtreinigers om de efficiëntie van de luchtzuivering te verhogen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Functies die zeer handig in het gebruik zijn:

 • Ontvochtigingscapaciteit: 20 l/24h
 • Wifi bediening
 • Dry-functie
 • Voor ruimten tot 75 m3
 • Airflow up to 180 m3/h
 • Inhoud tank: 4,5 L
 • Timer 1-24h
 • Uitneembare semi-transparante tank
 • Temperatuur- en vochtigheidsindicator
 • Geluidsniveau up to 41 dB
 • Snelheid: laag/hoog

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier het CE certificaat

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie